2012. november 11., vasárnap

31. fejezet ~ A féltékenység megőrjít

Halihó.:)
Már itt is vagyok a következő résszel. Az előző fejezet hozzászólásaira válaszoltam, a chatben is
.Ez a részt nem lett annyira jó, mint amilyet szerettem volna, de azért remélem elnyeri a tetszéseteket. Mivel ez egy fontos rész, szeretnélek titeket megkérni, hogy mindenképp írjatok nekem valami vélemény félét. Előre is köszönöm!
A rész megmozgatja a történetet, szóval beindítja az eseményeket. Kellemes Olvasást hozzá.:)
Bonie♥


/Samanta/

A mai koncert több szempontból is jól sikerült. Első okból, mert kipihenten kezdtünk neki a hétvége után. A másik pedig az, hogy ott volt Eric is, akire nem is számítottunk. Arra pedig már tényleg senki sem gondolt, hogy meg is hív minket egy kis bulizásra. Ő külföldre megy zenét promotálni, Mollyval pedig a jövő hét folyamán befejezzük a turnézást. Olyan jó lesz ezt velük megünnepelni a tengerparton. Annyira várom már, hogy azt ki nem lehet mondani.
Gondolataim közben már készen is voltam a zuhanyzással és gyorsan átöltöztem. Majd kimentem Jane-hez a konyhába, ahol szendvicset készítettünk, mert nem volt kedvünk már lemenni a nagy, zajos étkezőbe. Mikor elkészültünk visszamentünk a nappaliba és a kanapén ülve beszélgettünk, közben megvacsoráztunk. Elbeszélgettünk arról, hogy milyen jó, hogy itt volt Eric és együtt fogunk bulizni. Nem sokáig volt jó a téma, mert sajnos szóba került más is ennek kapcsán.
-          A tegnapi után kijár nekik a mosolygás. – válaszoltam barátnőmnek, örült, hogy mosolyogni látta Mollyékat.
-          Mert? – nézett meglepetten.
-          Nem is hallottad, amit Molly mondott reggel a buszon? – én is meglepődtem, mert azt hittem tudja.
-          Nem, zenét hallgattam leginkább.
-          Hát az újság, amit mi ugye nem láttunk, lehozott egy cikket a szakításról, hogy teljes haragban váltak el és féltékenyek voltak egymásra. – mondtam el a tényeket és erre összehúzta a szemöldökét.
-          Hogy? – nézett zavartan rám.
-          Mi baj van. Semmi nem történt, mert az ügyet rendezték. – mosolyogtam furcsán rá, nem értem miért kell ezen annyira kiborulni, ők megoldották.
-          Most nem is igazán ezen akadtam ki. Hanem azon, hogy Colin olvasta azt a rohadt újságot és nem szólt volna. Tudom nem olyan fontos mit ír egy napilap, de azért akkor is…Szólhatott volna. Az is érdekes, hogy nem volt meg az a magazin. Beszélnem kell vele! – magyarázta mérgesen és a tányérját letette a kanapé melletti kis asztalra.

Először nem értettem, de mikor végigmondta nálam is kitisztult a kép. Elhiszem, hogy nem fontos, de azért ez már tényleg furcsa, hogy az egészet szó nélkül hagyva, Colin átsiklott az ügy felett. Nem értem. Mondjuk, lehet Jane is túlreagálja, habár tény a tegnapi újság sehol sem volt. Gondolataim Jane törte meg, aki eddig magában gondolkozott.
-          Átmegyek Colinhoz, meg szeretném beszélni vele az ügyet. Mindjárt jövök. – állt fel és mit sem törődve azzal, hogy pizsamában van elindult.
Ajaj, nem volt túl vidám. Megértem, valamit eltitkolt előle a barátja, ami nem esett neki jól. Nekem sem esne jól, bár tudnám Colin miért tette.

/Jane/

Hirtelen kiakadtam, az agyam kattogni kezdett és úgy éreztem ezt az ügyet meg kell beszélnem Colinnal. Kicsit lehiggadva pár percnyi gondolkozás után felpattantam a kanapéról. Mondtam Samantának, hogy átmegyek Colinhoz. Úgy ahogy voltam kisiettem a folyosóra és átcsörtettem Colin szobájáig. Mély levegővétel után bekopogtam és vártam, amíg kinyitja. Nem tartott sokáig, de számomra mégis rengeteg idő volt.
-          Hát te mi járatban? – engedett be, közben beljebb jöttem és kikapcsolta a tv-t. Próbáltam megfogalmazni a mondandóm.
-          Igazából, beszélni szeretnék veled. – állapodtam meg ennél a higgadt verziónál.
-          Miről van szó? – komolyodott el ő is, majd nekitámasztotta magát a falnak.
-          Emlékszel még reggel kérdeztelek az újságról. – mondtam a szemébe nézve, de ő rögtön lesütötte a sajátját, ezt beleegyezésnek vehetem. Sőt ebből rájöttem, hogy valami nincs rendben. – Egyszóval Molly elmondta Samnek, mi is volt abban a bizonyos újságban, amit te olvastál. Miért nem mondtad el?
-          Mert, - vett nagy levegőt és felnézett – nem akartam, hogy mindig róluk beszéljünk.
-          Tudom, hogy nem igazán bírod Ericet, meg fordítva sem, de ez rosszul esett. Konkrétan eltitkoltad. Akkor az újságot is direkt raktad el? – én már összeszorult szívvel nézetem, ő pedig ismételten lehajtotta a fejét.
-          Igen. Csak annyi különbséggel, hogy nem a polcra tettem, hanem kidobtam.
-          Mi? Akkor reggel konkrétan a szemembe hazudtál? – néztem ledöbbenve és szomorúan felé, nehezen nyeltem – Miért tetted ezt?
-          Ne haragudj. Csak nem akartam, hogy mindig róluk legyen szó. Nem akartam, hogy egy pletyka miatt kiakadj. – magyarázta, majd kicsit indulatosabban folytatta – És igen, nem nagyon bírjuk egymást Erickel. Ne kérdezd miért, az elejétől meg van köztünk az ellentét.
-          Elhiszem, hogy jót akartál, de be is csaptál… - meredtem magam elé, gondolkoztam, de nem bírtam összeszedni a gondolataim.
-          Tényleg ne haragudj. Többet nem fordul elő. – nézett bűnbánóan, látszott, hogy tényleg megbánta.
-          Ígérd meg, hogy nem lesz többet ilyen és mindent elmondasz! Cserébe én sem akadok fenn ilyen kis dolgokon. – ajánlottam fel végül pár perc hallgatás után.

Erre csak rábólintott és megölelt. Ezt most nem viszonoztam, mert túl friss volt a dolog, másrészt már fáradt voltam és menni akartam. Elköszöntem és már ott sem voltam, a szobánk felé siettem. Tömören mindent elmeséltem barátnőmnek, de fáradt voltam ezért gyorsan lefeküdtem utána.

/Eric/

Reggel összeszedtem magam, majd beültem a kocsimba és elmentem egy közeli kis étterembe. Már tegnap este eldöntöttem, hogy mivel Londonba utazom és Molly is végez a turnéjával, plusz lesz még mit ünnepelni azon a héten, én szervezek egy kis bulit. A családom nyaralójánál fogom tartani a Balti tenger partján. A legtöbben még nem voltak ott szerintem és mi sem még az idei nyáron. Ezért gondoltam elmegyek a mai koncertre, megnézem őket, valamit meg is hívom a csapatot.

Beléptem az étterembe és meglepődtem, mivel egy ismerős szőke hajú lányt találtam magammal szemben. Eléggé elmélyült a gondolataiban, nem is vett észre. Így odasétáltam az asztalához és leültem vele szembe. Hirtelen felkapta a fejét és széles vigyorra húzta a száját.
-          Megijesztettél. Hát te? – nézett furán rám Tamy és próbált lehiggadni.
-          Reggelizni jöttem és megláttalak, gondoltam leülök melléd. – magyaráztam bolondosan mutogatva, ő pedig csak elnevette magát – És te mi járatban egy étteremben?
-          Hát, kérem szépen én energiát gyűjtök a mai napomhoz, ami nem áll másból mint egy kisgyerek felügyeletéről. – nevetett még mindig utánozva engem.
-          Kit bíztak rád? – vigyorogtam, elképzeltem, ahogy a kisgyerek megdobálja valamivel.
-          Az unokatesóm kislányát, de elég hiperaktív, úgyhogy hosszú napnak nézek elébe. Már előre félek. Te épp mire gyűjtöd az energiát?
-          Jaj, már azt hitten valami rossz kisfiúra fogsz vigyázni. Igazából azon gondolkoztam, hogy elmegyek Molly koncertjére. Szeretnék ott lenni és támogatni. – meg persze megszokás is beszél belőlem.
-          Értem, jól teszed. Viszont én megyek, mert késésben vagyok. – nézett a falon lógó órára – Majd beszélünk még. 

Kisétált az étteremből én pedig folytattam a reggelim, ami már idő közben elment volna ebédnek is. Mikor végeztem kocsiba ültem és meg sem álltam Orsaig. Leparkoltam egy nyugis helyen a kocsit és a fejemre tettem a kapucnim. Nem szeretném, ha a mai este velem lennének elfoglalva. Kezdés előtt helyet foglaltam az első sorban. Percekig vártam a közönség többi tagjával, amikor végre elindult a zene és a kis táncos csapat kijött. Úgy néztek rám, mint aki szellemet lát. Én ezen magamban jól mulattam, de hamar túlléptek a sokkon. Majd kijött Molly is, szintén meglepődött és elmosolyodott. Látszott rajta, hogy felvidítja a társaságom, aminek nagyon örültem. Az előadás, mint mindig tökéletes volt. Mindenki a maximumot hozta ki magából.
A koncert végén hátramentem a szokásos helyre. Mivel mindenki ismert nem volt nehéz most sem bejutnom. Mindenki vigyorogva fordult felém, Molly pedig többször is átölelt. Igen, vége, de attól még nehéz elfelejteni több mint négy évet. Kibontakozva az ölelésből elmondtam miért is vagyok itt. A csapat összes tagja beleegyezett a kis bulizásba, az énekesnővel együtt. Úgy érzem nagyon jó buli lesz!

3 nappal később

Az elmúlt napokban nem találkoztam szinte senkivel, csak a producerekkel és J-Sonnal. Szervezkedtem az új dalommal kapcsolatban, amit a hét folyamán még fel is fogok énekelni. Persze a megírása hirtelen pattant ki a fejemből, így mindenkit sikerült ráállítani a tervemre. Mivel egész nap csak a stúdióban voltam a napokban, most kicsit pihenek, otthon, vagyis Alexnél. Amúgy azt elárulom, hogy már beköltözhettem volna a lakásomba, de nem volt rá időm, szóval már csak az angliai utam után költözök.

A mai reggel tök nyugodtan indult, egészen délelőttig, mikor is kaptam egy hívást a TEAM Sandéntől. Mindenki egymás szavába vágva mesélte, hogy délután háromkor nézzem a tv-t, mert lesz a reklám.
-          Még jó hogy ma van, mert nem stúdiózom. – nevettem mikor végre mindenki elhallgatott a vonal másik végén a turnébuszról. Ők ma is koncerteznek, mint előtte is.
-          Azért ma van, mert elkezdődött a táncbajnokságok hete. Mily meglepő egy hétig tart. – kiabálta vidáman Samanta és Nicole egyszerre.
-          Jól van, mindenképpen megnézem és majd ha találkozunk elmondom a véleményem! Zárójelben megjegyzem, tuti pozitívum lesz. – gondoltam naivan.
Miután letették, beszéltem Alex-el és mivel ő is táncos, kíváncsi a végeredményre. Úgy döntöttünk majd együtt megnézzük a reklámot.

Nem volt kedvünk délelőtt unatkozni, ezért elhatároztuk, hogy elmegyünk edzeni és háromra visszajövünk. Összepakoltunk pár edző cuccot egy táskába és már indultunk is. Két és fél óra sport után, megelégedve dőltünk ki a kanapén mikor visszaértünk. Alex még üdítőt is hozott, hogy még kényelmesebb legyen. Bekapcsoltuk a tv-t és vártuk, hogy elkezdődjön. Ez egy fontos reklám mivel a tánchéten minden nap fogják adni a tv-ben. Pillanatokon belül el is kezdődött.

Mindketten hirtelen a falra erősített képernyőre meredtünk, mert hallottuk, hogy elindul a zene. Először eléggé fura fejet vághattam, mivel Colin jelent meg a képernyőn, ahogy odasétál a többiekhez. Már most kezdett idegesíteni a jelenléte. A többiek egy gördeszka pályán ültek Jane, Samanta és Nicole mögöttük még több lány is. Jane lecsúszott a kis emelvényről egyenesen a srác elé. Majd jött egy táncjelenet, ami inkább hip-hop stílusú volt. Nekem nagyon tetszett, mind nagyon ügyesek voltak, de kifejezetten örültem, hogy a lányok Colin ellen versenyeznek. Majd egy épület tetején volt a következő jelenet, már egymás mellett ültek. Aztán ismét táncoltak, de most csak a mi kis csapatunk. Colin egyre jobban zavart, minden képkockán rajta volt. Aztán Jane - nem tudom, hogy hogyan került egy gördeszkára – de elhúzott azon egyenesen Colin karjaiba. Ő körbepörgette a derekánál fogva. Ott szakadt el bennem valami. Úgy éreztem, mintha leforráztak volna, a hideg zuhany pedig csak utána jött. A reklám végén Colin megcsókolta Jane-t.

A végén kikapcsoltam a tv-t és leblokkolva meredtem a sötét képernyőt. Nagyon elegem volt abból a kis hülye gyerekből, de azaz igazság, hogy nem tudtam volna megmondani miért. Lehet még mindig…? Nem tudtam végig gondolni, mert Alex kizökkentett.
-          Hát ez jó lett. Profi tánc és elmond egy történetet, nem egy unalmas tömegreklám. – magyarázta felém fordulva, majd kis szünet után folytatta – Látom, most téged a reklám érdekel a legkevésbé.
-          Mondhatjuk. – válaszoltam halkan és én is felé fordultam.
-          Te féltékeny vagy, ezt már megmondtam. Tegyél már ellene! Ha kell a csaj, szerezd meg. – vigyorgott bátorítóan és a karomba ütött.
-          De ha ő boldog vele…Csak ne kellene mindig végignéznem ezt a reklámot.
-          Figyelj, egy próbát megér. Ha elhódítod tőle, sosem volt az övé. Vagy egy hétig nem kapcsolod be a tv-t. Te döntesz. – magyarázta, így már én is elhittem. Egyértelműen igaza van. Harcolnom kell, ha igazán szeretném, ha velem lenne. Most be is bizonyítottam magamnak, hogy szeretném!
-          Legyen! Ellopom Colintól a szerelmét!

A reklámot erről a videóról mintáztam:


5 megjegyzés:

  1. Szia! :D Először csak kamilláztam hogy mi van ? Mikor megláttaam hogy van rész :D De végre megtörtént :DDD Imádllak Alex :PPP Jó alá ásot Colinak Muhahahahaha XDDÚristen megbolondultam o.O
    A lényeg, azt hittem azért valami szinten nagyon vitta lesz,vagy haragtartás...de mindegy ez is jobb mint a semmi :D Ennek a csóknak nem igazán örültem AKKOR de most :D Ez inditotta el azt a bizonyos lavinát:DDD Bocs de nem tudom abba hagyni a vigyorgást :D A mai nap elég szarul kezdődöt, de neked hála mosolyogva fekszek le:D Csak egy a baj, most még jobban várom a kövit mint eddig, ha ez lehetséges :O XDD Mindegy imádtam,imádllak meg a többi :P Pusziii

    VálaszTörlés
  2. Szia! Megértem, hogy Jane kiakadt, mert szerintem egy kapcsolatban nem kell eltitkolni a másik előtt semmit sem és a hazugság sem vezet semmi jóhoz. Jaj, mikor jönnek már rá hogy szeretik egymást?! Nekem legjobban az a részt tetszett mikor Eric kiborult és végre elhatározta már, hogy meghódítja Jane-t. Már várom a kövi részt! Puszi Bia

    VálaszTörlés
  3. sziaaa :)
    Ne haragudj, teljesen eltűntem, bocsánat! De végre itt vagyok újra :D
    Szokás szerint rohanásban vagyok, de jelentkezem, hogy még mindig olvaslak és még mindig imádlak :D
    Hmm... nagy áttörés ez, nagyon várom mi lesz a továbbiakban *-*
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  4. Szia! :))

    Eddig, egyáltalán nem kommentáltam, de igazából, nem is értem,miért nem. Hiszen a történet kezdete óta követem a blogodat, és szorgosan olvastam minden egyes részt. Most, mivel te is elkezdtél nekem írni komit, viszonzom ezt a kedvességed, és igyekszem én is írni neked rendszeresen :)) Hiszen, nincs is annál jobb, ha az ember feljön a blogjára, és látja, hogy milyen sok véleményt kapott egy adott fejezetéhez :P Szóóval, akkor nézzük is az új részt :D
    A címből ítélve, már sejtettem, hogy Eric féltékenységéről lehet szó... Istenem Saade, olyan puhány vagy :D Najó, nem ugrok mindennek a közepébe.
    Engem idegesít ez a Colin gyerek.. nem tudom miért, ne kérdezd, de egyszerűen utálom :D De, elképzeltem a reklámot, és az viszont szörnyen tetszett *-* Jól leírtad :)
    Aztán, végre Alex lesz a hősünk :D Hogy miért ő? Mert Eric fejéhez vágta, hogyha kell neki Jane, akkor szerezze meg! Végre, halleluja! :D Szóval, kíváncsi vagyok, Saade hogy lopja el Colin szerelmét :P Tetszett a fejezet, és már nagyon várom a következőt :)

    ölel,Vanity

    VálaszTörlés
  5. @Dórii: Igen, eléggé betett Colinnak ezzel a kijelentésével az már biztos.:) Szerintem legyen ennyi elég, majd lesz még itt kis bonyodalom. Igen, a csók, ami senkinek sem tetszett, de most mindenki örül hogy megtörtént.:)
    Örülök ha fel tudtalak vidítani, nagyon jól esik, amit mondtál.♥

    @Bibi: Igen, tény hogy a hazugság nem egy jó kapcsolat alapja. Majd nemsokára már, nektek is világos lesz, mikor és hogy. Bocsi a sejtelmesség miatt, de muszáj.:)

    @Roxiii:Örülök, hogy itt vagy, már kezdtelek hiányolni. Egyáltalán nem haragszom! :) Örülök, hogy még itt vagy és jól mondod, beindult itt valami.;)

    @Vanity Destiny: Örülök neki, hogy itt vagy és annak is ha rendszeresen olvasol.:) Tényleg iszonyatosan jó érzés, ha meglátom, ha egy hozzászólással több van, mint előző nap. Feltölt energiával. Szerintem mindenki örül neki, ha véleményezik az alkotását, ebből tud esetleg fejlődni.:)
    Igen Eric féltékenysége, de kicsit Coliné is benne volt.
    Szerintem azért nem szívlelitek, mert nem Eric és elhappolta előle Jane-t.:) Köszönöm, a dicséretet, de azt a videóról mintáztam.:)
    Igen Alex helyretette Eric fejét, aminek már itt volt az ideje.

    Köszönöm mindenkinek aki írt.:)♥

    VálaszTörlés