2013. február 14., csütörtök

42. fejezet ~ Második vizes élmény

Sziasztok!
Most valamivel előbb jelentkezem mint vasárnap, szóval remélem nem gond. Siettem.:D
Az előző fejezet kommentjeire válaszoltam, mindegyiket köszönöm.
Szerintem tetszeni fog a rész, szóval várom bőben a véleményeket.
Kellemes olvasást.
Bonie

/Eric/

Az utóbbi időben felfedeztem, hogy mi az, ami igazán felvidít. Hogy mindet, amit elértem az utóbbi időben, csak a barátaimnak köszönhetem. Érdekes, hogy egy párszor látott ember is mennyire megérthet téged és milyen hamar a barátoddá válhat. Sok tanácsot adhat, és persze rengeteget segíthet. Pont így vagyok én Tamy-val, a szőke lánnyal. Ma már nem is tudnék a tanácsai nélkül meglenni, a pozitív energia, amit felém áraszt erőt ad. Megváltoztatta a hozzáállásomat, így egy lépéssel közelebb kerültem a célomhoz. Igyekszem vele most már többet találkozni, szóval most is a kis étteremben ülve várom, a megbeszélt, már-már szokásos reggelinkre. Csendben ültem egy félreeső asztalnál a telefonom bámulva. Közben az órára pillantgatva gondolkoztam a tegnapon. Annyira jó volt, tánc és edzés után végre a saját házamba menni. Nem voltam senki terhére, egyedül lehettem, és ami a legjobb, már az elejétől szép emlékek kötnek oda. Hiszen Jane segített nekem berendezni, bepakolni.
Tamy hirtelen megjelent az arcán széles mosollyal, leült velem szembe. Kék szemeit az enyémbe fúrta és kíváncsian fürkészett.
-          Hogy ment tegnap? – felnevettem, közben pedig zsebre tettem a telefonom.
-          Egész jól. Eljött velem pakolni, pedig volt programja. Ez örülten jól esett. Jó igaz, elrángatta magával a barátját, azért mert beállított, de akkor is nekem segített. – magyaráztam, a pincér pedig vigyorogva megvárta, amíg végzek.
-          Örülök, akkor kezd feltűnni neki. Csak így tovább Eric. – nevetett, majd a pincér felé fordult, aki már eléggé topogott az asztal mellett.
Reggeli után intettem Tamynak és elmentem, mert találkoznom kellett a menedzseremmel.

/Molly/

Tegnap este felhívtam a táncosokat, hogy mától ismét kell próbára járnunk. Egy kisebb koreográfiát kell összeállítanunk három dalhoz a Rix-fm fesztivál miatt. Súlyosan közeledik a nyár vége és az utolsó nyári fellépésem ezen a fesztiválon. Félek, hogy a szünidő végével, ezek a csodálatos emberek, Samanta és Jane eltűnnek az életünkből, vagy csak a következő nyáron találkozunk. Erre a gondolataimra elszomorodtam és igyekeztem kiverni a fejemből. Felrángattam a lábamra egy edzőcipőt és lementem a ház elé, ahol Danny a kocsijának támaszkodva várt. Két puszival köszöntöttem és átöleltem, majd már be is szálltunk az autóba. Az utóbbi napokban sok időt töltöttünk együtt. Vigyorogva beszélgettünk, majd pillanatok alatt már a táncteremben voltunk. Én kiszálltam, ő pedig elhajtott, persze csak köszönés után.

Lassan besétáltam az öltözőbe, ráérősen átöltöztem, majd a kis büfé résznél leülve egy asztalhoz, vártam a többieket. A gondolataim ismét visszakanyarodtak oda, hogy lehet, most dolgozunk utoljára a két londoni leányzóval. Nagyon jó barátaim lettek, nagyon fognak hiányozni, ha úgy alakulna… A gondolataim megálltak, nem akartam ezen agyalni, és szomorkodni. Nem tudhatok még biztosra semmit. Rákönyököltem az asztalra és a fejemet támasztva bambultam a földet. Egyszer csak nyílt az ajtó és egy csapat besétált rajta, ismerős volt a hangjuk. Azonban a fejem nem emeltem fel, még erőt gyűjtöttem hozzá, hogy ne rontsam el a kedvüket. Végül csak sikerült összeszednem magam, vidáman köszöntöttem őket. Pár ölelés és egy pótszülinapi köszöntés után – Jane-től – ők is átöltöztek.
A táncterembe lépve ismét elöntött a mámor, hogy nemsokára a színpadon lehetek ismét. Először kicsit bemelegítettünk, hogy felkészítsük az izmainkat. Megbeszéltük, hogy melyik dalokat is adjuk elő, a Why Am I Crying-ot mindenképpen szerettem volna. A másik kettő pedig az Unchained és a This Party lett. Rögtön neki is álltunk az egyszerűbb koreográfia összerakásához.  Végül sikerült, és legalább ötször elpróbáltuk. Még egy próba lesz két nap múlva, akkor már a fellépőruhákba gyakorlunk. Végignézve a táncosaimon, nem fog csalódni a nagyközönség.
Hullafáradtan mentünk átöltözni, majd ismét a büfében ülve nevetgéltünk. Colin mindnyájunkat meghívott egy pohár gyümölcslére, közben pedig a ruhákon gondolkoztunk. Egy óra múlva már mind kifelé igyekeztünk, majd szétszéledtünk Stockholm utcáin.

/Jane/

A délutáni napsütésben kifáradtan léptünk ki a táncstúdióból az utcára. Ráértünk, szóval Colinnal csendesen indultunk el, Samanta pedig Daniellel ment be a belvárosba. Csendesen sétáltunk és sütkéreztünk a jó időben, miközben egymás kezét fogtuk. Az idilli pillanatot a telefonom csörgése törte meg, ami persze a táskám legalján volt. Mire megtaláltam nem hogy elhallgatott, de a szállodához is értünk. Kezemben a telefonnal köszöntem el Colintól egy csókkal.
-          Holnap találkozunk. Szia. – mondta az ölelésből kibontakozva.
-          Szia. – köszöntem el én is, majd megvártam, míg elsétál.
Ha már idáig kerestem a telefont, akkor már megvártam, amíg egyedül leszek, az a pár perc nem oszt nem szoroz. Kioldottam a képernyőzárat és meglepve néztem a nem fogadott hívásomra. A liftbe vágódva nyomtam a visszahív gombra.
-          Azt hittem elérhetetlen vagy. – nevetett a telefonba kicsit cinikusan.
-          Táncpróba miatt legalul volt a táskámban a telefonom. – beléptem a kis lakosztályba, ledobtam a táskám és a kanapéra huppantam – Miért kerestél?
-          Meg akartam kérdezni, hogy tegnap pakolás közben nem találkoztál-e az egyik FIFA játékommal? – kérdezte természetesen.
-          Most komolyan ezért hívtál fel? – szaladt fel a szemöldököm, amit persze nem láthatott.
-          Nyugalom, nagyon stresszes vagy.
-          Dehogy csak fáradt a majdnem egész napi edzés miatt és most ezen tényleg kiakadtam.  Ennyire unatkozol? – hüledeztem.
-          Kicsit. Tudod, hogy én hogyan kapcsolódom ki? Jetski-zem! Neked is ajánlom. – mosolyra húztam a számat.
-          Most csak viccelsz remélem. Én ugyan fel nem ülök egy olyanra.
-          Dehogynem. Elugrom érted és kikapcsolódunk. – nevetett, én pedig az ajkamba haraptam.
Egyszerűen csak kinyomott. Még csak nem is ellenkezhettem. Majd pont én fogom levezetni a feszültséget jet-skivel? Nem vagyok ideges, csak fáradt, de az nagyon.
Áh, bármiben benne vagyok, de ettől eléggé félek, remélem nem gondolta komolyan. Nagy levegőt véve mentem átöltözni, aztán a kopogásra siettem ajtót nyitni. Egy hatalmas fülig érő vigyorral találtam magam szemben Eric arcán. Kicsit mintha rajtam és a kétségbeesett tekintetemen szórakozott volna olyan jól.
-          Indulhatunk. – szögezte le és már meg is fordult. Megsemmisülten követtem a kocsiig, aztán beszálltam.
-          Ugye tudod, hogy soha életemben nem vállalkoznék ilyenre? – szögeztem le, amíg kikanyarodtunk az utcából.
-          Most már. – nevetett még mindig rajtam. Hurrá, mit ne mondjak, most aztán megnyugtatott.
Csendben próbáltam a figyelmem elterelni, egyszer csak azonban leállt az autó motorja. Elsétáltunk a partig, ahol már láttuk, hogy ott állnak sorban a kis vízi járművek. Eric pedig felém fordult, mert látta, hogy készülök valamit mondani.
-          Ugye nem képzeled, hogy én felülök egy ilyenre? – néztem rá kétségbeesve, de reakciót nem éppen tudtam leolvasni az arcáról.
-          Igen, gondoltam. Ott leszek veled, nem kell izgulnod. – húzott közelebb a kis járművekhez – Válassz egyet.
Ha tudná, hogy életem leghosszabb tíz másodpercén vagyok túl. Vadul dobogó szívvel kellett kiválasztanom, a számomra oly idegen jet-skik közül, melyiken is fogom feldobni a talpam. Végül ráböktem egy pirosra, Eric pedig lerendezte a választást a férfivel. Mikor ismét visszatért remegő kézzel ültem fel mögé, azonnal átkulcsoltam a kezemmel a derekát. Ő csak megszorította a kezem.
-          Nem lesz semmi baj! Tetszeni fog. Indulunk rendben? – mondta megnyugtató, hangon én azonban még mindig ideges voltam.
-          Nem. Csak éljem túl! – hunytam be a szemem, a srác pedig valószínűleg nevetve indította be a motort.
Hirtelen a torkomba ugrott a szívem, miközben a vízcseppecskék az arcomba csapódtak. Összeszorított fogakkal nyitottam ki a szemem, de még sikítani sem mertem, csak szorítottam Ericet. A félelem mindössze egy pillanatig kerített hatalmába, aztán élvezni kezdtem, ahogy az adrenalinszintem megemelkedik. Lassan lazítottam a szorításon, így Eric érezhette, hogy élvezem ahogy szántjuk a tengert.
-          Mondtam, hogy remek kikapcsolódás! – kiáltotta miközben gyorsabbra váltott és visszafelé kanyarodott.
-          Igazad volt. Már nem félek és tényleg kikapcsolja az agyat. – nevettem őszintén és örültem, hogy ott van velem.
Nemsokára a part felé vette az irányt és én kicsit csalódott voltam. Most már, hogy tudom, nem vagyok életveszélyben, maradtam volna még. Megállt a stég mellett, majd kérdőn hátra fordult.
-          Mit gondolsz, szeretnél előre ülni? – mutatott a kormányra.
A szemeim felcsillantak, ő csak mosolygott és felállt, hogy oda engedjen. Elmagyarázta, mikor adok gáz és mikor fékezek, majd ő kapaszkodott az én derekamba. Beindítottam a szerkezetet és már nyomtam is a gázt. Egyáltalán nem volt nehéz, így bátrabban kapcsoltam nagyobb sebességre, Eric pedig csak kiáltott egyet. Csurom vizesek voltunk, de a nyári melegben ez az előnyünkre vált. Éppen kanyarodtam egyet, és boldogan nyugtáztam, hogy nem borultunk fel.
-          Tudtam, hogy tetszeni fog. – súgta Eric a fülembe – Legközelebb már vezetni is tudod, akár egyedül is.
-          Azét még kell a támogatás itt mögöttem. – célozgattam a segítségére – Köszönöm, hogy elhoztál.
-          Nincs mit.
Fél órával később már a parton voltunk. Kicsit megszáradtunk, majd a leparkolt autó felé vettük az irányt. Eric hazavitt, még egyszer megköszöntem a délutánt, aztán felmentem. Samanta kérdőn nézett rám és a vizes hajamra, úgyhogy beavattam. Aztán szinte bedőltem a puha ágyamba, a mai fárasztó nap után.

5 megjegyzés:

  1. Szia :D
    Hát ez majdnem tökéletes volt :D Az egyetlen belekötnivalóm, hogy a Mirage kimaradt a This Partyval szemben-na nem mintha azt nem szeretném- :D Na jó nem kötözködök, imádtam :D
    Tamyt egyre jobban szeretem, jó ha az embernek van egy ilyen barátja :D
    Molly.. hát a Dannys részt nem kommentálom, hiszen akár jósnak is elmehetnél :( na de vidámkodunk, szóval aranyos hogy így várja a fellépéseit és hogy így megszerette a lányokat. remélem nem kell megválnia tőlük, szeretem ezt a triot :D
    Eric meg a vizi sportjai :D Na én tuti fel nem ültem volna mögé XD de ha kikapcsol akkor oké, de én inkább szárz maradok :D
    Nagyon tetszett a rész, várom a kövit :D
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
  2. Sziaa!!
    Nagyon nagyon sajnálom, hogy ennyi időre elmaradtam. Bepótoltam minden lemaradásom és túl vagyunk a jég törő csókon is, nagyon sajnálom, hogy nem tudtam kommentálni a részeket, pedig nagyon nagyon jók voltak egytől egyig. De megszereztem a vizsgáim nagy részét, így remélhetőleg rendszeresen tudok írni.
    Ez a rész is azok közé tartozik ami tetszett :D
    Szeretem, hogy több szemszögből írsz, ez az egyik védjegyed szerintem :D
    Jetsky XD imádom, egyszerűen imádom. Anélkül nem is lenne igazi nyár a nyaram :D Szóval azért még küldök egy puszit is :D
    Nagyon nagyon nagyon tetszett :D és még egyszer bocsi!!
    Vároooooom a folytatást :DDDDDDDDD
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    Megint el csúsztam ne haragudj kicsit szét szórt vagyok mostanában :(
    De imádtam mint mindig...áldlak téged h meg jelent Tamy és ilyen jó tanácsokkal látja el Ericet....:D Azért Jane se tiltakozott nagyon pedig meg tehette volna...én se ellenkeztem volna főleg Ericcel Nem tudom mi fog majd szólni ehhez COlin de kit érdekel xD most már remélem felnyilik Jane szeme :D
    Nagyon várom hogy Eric mivel rukkol elő megint ...:D
    Várom nagyon a következőt :D
    Puszillak

    VálaszTörlés
  4. Szia Bonie!
    Először is, szörnyen röstellem magam amiatt, hogy elhanyagoltam a blogodat. Az utóbbi időben összecsaptak a hullámok a fejem felett, egyszerűen semmi sem volt jó. De most itt vagyok, és igyekszem téged kárpótolni, ami remélhetőleg majd sikerül is.
    Akkor nem hogy szavazom, de mindenképpen leírom ide is, hogy én, személy szerint nagyon-nagyon szeretnék harmadik évadot! És ahogy látom a szavazást, ez meg is fog majd történni:) Kíváncsi vagyok máár.
    A fejezet pedig mint mindig, most is elnyerte a tetszésemet. Jól leírtad a délutáni kiruccanást, avagy a második vizes élményt. Én is félnék a jetski-n, az egyszer biztos. De ha maga Eric Saade lenne ott velem, lehet nem is lenne annyira ijesztő :P És a hülye, mi mást keresne, mint a FIFA-t?!:D jajj Eric...
    Colin még mindig idegesít, de erre azt hiszem most jobb, ha nem térek ki. Mikor fog eltűnni?xd Oké, befejezem, mielőtt elkezdeném.
    Siess a következő fejezettel!:)

    ölel,Vanity

    VálaszTörlés
  5. @Jenni: Ennek nagyon örülök, hogy ez a véleményed, bár saját magam kicsit kritikusabb vagyok magammal szemben.:) Mivel ez egy fesztivál, Molly nem adja elő az összes számát, nekem pedig választanom kellett. Azért a This Party lett választva, hogy legyen pörgősebb dal is.:)
    Örülök, ha Tamy szimpatikus lett, hisz Eric iszonyatosan megbízik benne valami oknál fogva.:) Molly és Danny...hát igen...lehet benne valami..:)
    Szereted ezt a triót. Jól hangzik..:D Bizony Eric mindenre tud megoldást.:)

    @Roxiii:Nagyon örülök, hogy ismét hallok felőled! Nagyon gratulálok neked, hogy megvannak a vizsgáid, ügyes vagy.:) És persze nagyon örülök, hogy minden tetszett.:) A "többszemszög" a védjegyem? Nem is tudom honnan jött, hogy így írjak. Már a kezdetektől valahogy így megy.:D
    Jet-ski-ztél már? :D Jaj én egyszer annyira kipróbálnám..:) Örülök, ha ezzel kicsit emlékezetesebbé tettem ezt a részt számodra.:)

    @Dórii: Semmi gond, azzal ha kicsit később írsz! Köszönöm, hogy mindig itt vagy! :)
    Igen Eric nagyon megbízik Tamyban, a tanácsai pedig tényleg jól jöttek számára.:) Hát. hogy mit szól Colin nemsokára kiderül...

    @Vanity Destiny: Az a lényeg, hogy most itt vagy.:) Láttam, hogy valami nincs rendben, mert a bologodon is ritkán voltál. Örülök, hogy ismét olvashatom az írásod.:) Köszönöm, már kárpótoltál is.:)
    Hát, most már én is látom, hogy ez lesz. Annyira jó hogy érdekel titeket a történet folytatása.:)
    Igen, ha Eric lenne a jet-skin, akkor simán át sem gondolva belemennék a dologba.:D A FIFA-t kereste, de ez is csak egy kis kifogás volt, hogy tudjanak beszélni.:D DE valószínűleg hiányzik neki a játék is.:P
    Lehet, hogy a Colinos kérdésedre hamarabb választ kapsz, mint gondolnád.:D

    Köszönöm, hogy írtatok!!♥

    VálaszTörlés