2012. november 26., hétfő

33. fejezet ~ Saade buli - I. rész

Sziasztok!
Meg is hoztam a következő részt, egy nappal elcsúszva. Remélem nem haragszotok, de tegnap este semmi időm nem volt befejezni. Az előző fejezet kommentjeire válaszoltam.:)
Amint látjátok felosztottam a fejezetet, mert nem akartam egybe belesűríteni mindent. Remélem nem jelent gondot.
Remélem elnyeri a tetszéseteket, de annyira mégsem lett jó, ahogy akartam.
Kellemes olvasást.
Bonie.




/Molly/

Hatalmas izgalmat éreztem a gyomromban. Szinte a testemen kívül voltam az érzéseimtől.  Az emberek össze-vissza járkáltak a backstage-ben, de én csak meredtem magam elé. Tekintetem a falon lévő órára vándorolt. Néztem, ahogy a másodpercmutató megy körbe és körbe.
Többféle érzelem járkált a gondolataimban. Először a boldogság kerített hatalmába, hogy rengeteg embernek tudtam örömet szerezni, azzal, amit igazán szeretek csinálni. Sokaknak ezzel adok energiát a mindennapi küzdelmekhez és az érzelmi viharok túléléséhez. Aztán ott van a szomorúság is.  Most a mai estével vége lesz ennek a csodálatos turnénak, aminek nagyon sok mindent köszönhetek. Mint például új barátok Jane-ék személyében. Valamint a hatalmas tapasztalat, amire szert tettem. Rengeteget fejlődtem és tanultam, így számomra is hasznosnak mondható ez az egy hónap.
Hiányozni fog az az energia, amit a színpadon kapok a rajongóktól. Nem fogok leállni, folytatom. Amint lehetséges új helyszíneken, új dalokkal.
Ilyen új dal lesz a Dannyval közös számunk. Már ki is tűztük a felvétel időpontját, ami a Saade-bulit követő napon lesz, azaz holnapután. Már türelmetlenül várom az eredményt, mivel a szöveg tökéletesen sikerült.

A többiek körém gyűltek, így véget vetettem a kalandjaimnak a fejemben. Mindenki vigyorgott, de látszott rajtuk, hogy ők is szeretnék még folytatni a turnézást. Most nem lehet, ennek itt és most kell véget vetnünk. Ma már nem ünnepeljük meg az együtt töltött időt és a sikert, hanem, holnap úgyis átmegyünk Eric családjának a nyaralójába. Ott majd bulizunk egy nagyot, aztán újult erővel folytatjuk, amit elkezdtünk.
 Eljött az idő, muszáj kimenni és remekül teljesíteni a főváros előtt. Hirtelen robbant a bomba, én pedig feltöltődtem, mintha csak feltettek volna töltőre zsinór nélkül. Teljes energia bevetéssel küzdött mindannyiunk, a rajongók pedig meghálálták egy eget rengető tapssal.
Mikor végeztünk, teljesen szárnyaltam. Az arcom a mosolygásban el is zsibbadt, de egyáltalán nem bántam. Mikor lejöttünk a színpadról, átöleltem minden táncosom, megköszöntem minden közreműködőnek a segítségét. Percekkel később pedig már ismét a rajongóimhoz siettem, hogy aláírásokat adhassak nekik.

/Eric/

Általában nem szeretek, sőt kifejezetten gyűlölök reggel kikelni a meleg, puha ágyból. Ma viszont szívesen teszem, hisz a nap meleg sugarai világítanak be az ablakon és a tudat, hogy pár embernek örömet okozom nagyon jó érzés. Végül pár perc lustálkodás után kinyújtóztam, majd kikászálódtam az ágyból. A konyha felé vettem az irányt, leültem az asztalhoz és azon kezdtem el gondolkozni, hogy mindent rendesen megszerveztem-e. Arra jutottam, hogy biztosan, a kulcsokat elkértem a szüleimtől, az utazást megoldottam. Egyszóval nem lehet probléma.
Időközben Alex is felébredt, álmosan hunyorgott és keresett valamit a hűtőben. Pillanatokon belül pár tojással a kezében indult a konyhapult felé. Feltörte őket egy szó nélkül. Öt percen belül már el is készült a villás reggelink két adag rántotta személyében. Én vettem elő a hűtőből narancslevet és töltöttem magunknak.
-          Hogy lesz a mai nap? – kortyolt Alex a poharába.
-          Ahogy megbeszéltük. Az én és a te kocsiddal megyünk, hogy biztosan ott legyen mindenki. – magyaráztam a villámmal mutogatva.
-          Rendben…A meglepetést elintézted? – húzta fel Alex a szemöldökét.
-          Természetesen. – bólintottam vigyorogva, majd a tányéromat elvittem és elmostam.
Gyorsan elsiettem a fürdőbe, hogy a haverom előtt bejuthassak. A zuhany alá álltam, amit kellemesen langyosra állítottam. Tíz perc múlva már a cuccaim között kutattam, hogy mit is vegyek fel. A választás végül egy sötét nadrágra és mellé egy sötétszürke pólóra esett, amit kiegészítettem a piros cipőmmel. Beálltam a tükör elé és a hajamat próbáltam normálisan beállítani. Legalább húsz percbe telt mire rájöttem, hogy teljesen fölösleges, mert a tengerpartra megyünk. Így inkább a biztonság kedvéért elteszem a sapkámat.

Végre elkészültünk, de kicsit késésben voltunk, szóval mindketten a kocsinkhoz siettünk és elindultunk az emberekért. Direkt úgy szerveztem meg, hogy Jane ne Colinnal menjen egy kocsiban. Szóval Alex veszi fel őt, Nicole-t, Mollyt és nem utolsó sorban J-Sont. Én pedig Samantát, Jane-t és Danielt.
Szerencsére időben értem Simpsonék hotelje elé, még nem voltak lent. Végül mikor leállítottam a kocsit dudáltam egyet és hamarosan már meg is jelentek az ajtóban. Mindhárman betették a cuccaikat a csomagtartóba és beszálltak. Dani ült előre a két lány pedig hátra. Egy..egy kutyával?
-          Sziasztok. – köszöntem vigyorogva miközben bekötötték magukat- Mióta van nektek kutyátok?
-          Amióta Danival találtuk szegényt az utcán. – mesélte Sam én pedig Danit kezdtem fürkészni.
-          Hát rendben. – kötöttem magam én is vissza.
-          Nem hiszem el. Svéd tengerpart. – tapsikolt Sam, csillogó szemekkel.
-          Hát ez az, hogy én sem. – kacsintott Jane viccesen. Miért kell ennyire megőrjítenie?
-          Pedig jó lesz, ha végre elhiszitek, mert két óra és ott is vagyunk. – indítottam el az autót és feltekertem a rádió hangerejét.
Mikor elértük Stockholm határát már kellő képen jó volt a hangulat. Nevetés közben alig tudtam vezetni, így áttértek valami nyugisabb témára.
-          Amúgy mi jót csináltál a héten? Ritkán beszéltünk az utóbbi időben. – fürkészett előrébb hajolva az ülésen Jane.
-          Szinte végig a stúdióban voltam, ahol a csapatommal és J-Sonnal felvettünk két új dalt. Ezeket fogom promotálni a héten.
-          Ki az a J-Son? – láttam a visszapillantóból, hogy furcsán néztek a lányok. Dani pedig csak felnevetett. Szerintem ő ismeri.
-          Hát ő egy rapper és mellé a dalszerző társam, valamint az egyik legjobb barátom. – kezdtem áradozni a férfiról, közben meglepődtem magamon – Mindegy, bemutatom nektek a nyaralónál. Ő is ott lesz.
-          Rendben.

A további idő elég csendesen telt, elvoltak a kutyussal, aki meg kell mondjam, nagyon aranyos.
Lassan begördültünk egy kis eldugott tengerpart felé, ahol a nyaraló helyet foglal. Csodálatos látvány volt, ami már eléggé hiányzott. Egy kis keskeny homokos part elterülve a háztól huszonöt méterre. Mögötte a tenger és az ég színe egybefolyva. A friss sós levegő megcsapta orrom a lehúzott ablak mellett. Hirtelen mindenki a kilátást nézte az ablakon át.
-          Ez de gyönyörű. Én ide költözöm! – ámult Jane szélesre nyitott szemekkel. A kijelentésére mindannyian felnevettünk, még ő maga is.
-          Jó is lenne. – értett egyet Sam.
-          Higgyétek el nem lenne olyan jó télen. Akkor van, hogy szörnyen hideg itt az idő. – magyaráztam a tapasztalataimból.
Láttam, hogy a kocsi feljárón még nincs autó, szóval Alexék még nem értek ide. Megállítottam az autót, rögtön a ház előtt. Mind azonnal kipattantunk, mert már alig bírtunk megülni egy helyben.
A két lány sikítozva lefutott a parthoz, őket pedig ugatva követte a kutyus. Vigyorogva követtem őket a tekintetemmel, egészen addig, míg le nem értek és el nem kezdték egymást fröcskölni.
-          Segítsek bevinni a cuccokat és a kajákat? – ajánlotta fel a srác a segítségét a csomagtartó felé mutatva.
-          Azt megköszönném. Hamarabb megleszünk. – bólintottam és már ki is nyitottam.
Megemeltem egy karton üdítőt, a mellettem lévő pedig a három üveg pezsgőt. Elindultunk a ház felé, majd az ajtóban megtorpantunk, mert még ki kellett nyitnom. Csak egy probléma volt, hogy a zsebemben maradt a kulcs. Lassan egy kezembe vettem a pakkot, a másikkal pedig kotorászni keztem a zsebemben lévő kulcsot. Már egyre nehezebben tartottam, nem is az, hogy nehéz volt, hanem nem bírtam vele egyensúlyozni.
-          Várj, segítünk. – hallottam magam mellől a hangot és már ki is vette a kezemből a kulcsot, így meg tudtam fogni a szabad kezemmel a dobozt.
-          Melyikkel nyílik? – kérdezte Jane, vidáman. A mosolya minden pillanatban boldogabbá tesz.
-          Köszönöm! A közepes réz kulcs az.
-          Nincs mit. – keresgette a kulcstartók és a négy másik kulcs között azt az egyet.
Pillanatok alatt meg is találta és beledugta a zárba, majd elfordította és bejutottunk. Minden úgy volt, mint ahogy tavaly itt hagytuk. A redőnyök lehúzva, félhomály van. A konyhába vittük a cuccokat, felpakoltuk a pultra. Majd mindenhol felhúztuk a redőnyöket és elhúztuk a függönyöket, hogy kiszellőztessünk. Nem nagy ez a nyaraló, de van benne három szoba és két fürdő, így kényelmesen elférünk egy estére. A lányok körbenéztek a lakásban, mi pedig behoztuk a maradék cuccokat.
Mikor kiértem már ott állt Alex és a többi ember a saját cuccaikkal. Intettem nekik, hogy jöjjenek ide. Colin nem hiányzott, de muszáj volt meghívnom. A hátam közepére sem kívánnám, de ha mindenkit meghívtam, őt nem hagyhattam ki. Köszöntem nekik, J-Sonnal összepacsiztunk, Mollyt pedig megöleltem.
-          Gyertek, a többiek már bent vannak. – vettem ki a kocsim hátuljából még a maradékot, amiért kijöttem.
-          Jövünk. – vigyorogtak, de még Colin is. Már most kezdett irritálni az a műmosoly az arcán.
Sam és Jane a kanapén ültek, mikor beértünk, Dani pedig még az üdítőket pakolta a hűtőbe. Belépésünkre mindenki közelebb jött és köszöntek egymásnak.
-          Szóval akkor, ahogy mondtam Ő itt J-Son. – mutattam a mellettem lévő férfira – Ők pedig itt Samanta és Jane.
Mivel meséltem neki a stúdióban Jane-ről, az ő nevét kicsit megnyújtottam, de nem észrevehetően. A rapper jelezvén, hogy felfogta, bólintott egyet felém.
-          Szia! Eric már mesélt rólad. – nevetett Jane miközben kezet fogott vele. Itt kicsit irigykedtem rá. Végül mindenki ismert mindenkit és kezdődhetett a lazítás.

Délután kettőkor már mind a parton voltunk. Mindenki napozott, de mi J-Sonnal nem akartunk unatkozni és ropogósra sülni. Inkább kitaláltuk, hogy mi lenne, ha fociznánk. Felpattantam és elhozta a szobámból a focilabdám, mi még tinédzser korom óta itt van. Mikor visszaértem a fekete férfi felpattant és a többiek felnéztek, hogy mit művelünk. Ekkor láttam meg, Janen a közösen vett napszemüveg van.
-          Nincs kedvetek játszani? – néztem körbe az embereken. Alex azonnal felpattant, majd Colin egy kis gondolkozás után.
-          Mi jövünk! – kiáltották el magát Dani és felsegítette barátnőjét.
-          Én is jövök! – tápászkodott fel Jane hatalmas vigyorral.
Annyira örültem, hogy jön játszani. Titkon abban reménykedem, hogy az én csapatomba áll be. A narancssárga bikinije szinte szédítette a szemem. A haját út közben a kezén lévő hajgumival felkötötte, a napszemüvegét a fejére tette. Molly és Nicole pedig inkább maradtak a napozásnál.
-          Hogy legyenek a csapatok? – nézett körbe az összegyűlt társaságon J-Son.
-          Ki kivel szeretne lenni? Legyünk úgy. De előre szólok én kiskoromban rengeteget fociztam, szóval legyőzhetetlen vagyok.
-          Akkor én veled leszek! – állt mellém Daniel, majd Samanta. Mivel ők ide álltak, ezért vártam, hogy Ő is ide álljon.
-          Akkor én leszek J-Sonnal, Alexel és Jane-nel. – vigyorgott önelégülten Colin. Most akkor is pofára fog esni, mert nem fog nyerni.
Egy ideje már játszottunk és 4-2-re vezettünk. Meg kell mondjam mindenki elég ügyes, ahhoz képest, hogy ritkán játszanak. Most jön egy hatalmas gól, amit Colin kapujába juttatok. Belőttem! Mi villant? Az előbb látott fény irányába fordultam és láttam, ahogy Molly fényképezet. Vigyorogtam egyet és visszafordultam.  Tök jó, meg lett örökítve, ahogy megverem fociban.
A végeredmény 9-5 lett, természetesen a mi javunkra. Gratuláltam nekik.
-          Ügyesek voltatok. – közben Jane reakcióját figyeltem.
-          Mondtad, hogy profi vagy, nem is számítottam másra. – vigyorgott végül.
-          Háhá, meg lettetek verve. – ugrott be a képbe Samanta.
-          Nyomás a vízbe! – kiabált mindenkit túl Nicole és a tömeg megindult a víz felé.
A kis tömeg már a sós vízben volt. Nem volt túl meleg, de ezzel senki sem törődött. Nem mélyül hirtelen, viszont mi már a vállig bent voltunk a tengerben. Egyszer csak feltűnt, hogy Colin Mollyval beszélget, Jane pedig Sam mellett van. Ez az szabad a pálya!
Oda is úsztam halkan mögé, hála az égnek nem vett észre, ezért lefröcsköltem. Erre megfordult és elmosolyodott, – az a mosoly teljesen megbabonáz – hirtelen azon kaptam magam, hogy a víz alatt vagyok. Ha így, hát akkor legyen így!
-          Jane tudsz úszni?
-          Persze, hogy tudok, - válaszolta felháborodást tettetve, de szerintem tudta mi lesz a következő lépés.
-          Hát akkor…
Hirtelen megragadtam a lábát és a víz alá húztam. A lehető leggyorsabban feljött, aztán elkezdtünk óvodás kisgyerek módjára pancsolni, fröcskölni. Egyszer csak egyre nagyobb hullámokat észleltem magam körül, mivel a többiek is csatlakoztak hozzánk.
-          Játszunk vízi bunyót! – jött az ötlet Nicole-tól.
-          Oké. – vágtuk rá az egyhangú választ. Az egész part tőlünk zenget, de minket csöppet sem érdekelt.
Colin volt csak egyedül, aki nem szívlelte az ötletet, amit persze nem mutatott, én viszont láttam rajta. Szerintem látott minket az imént Jane-el. Colin…már megint Colin. Miért kell itt lennie? Már nagyon elegem van belőle. Amikor "szórakoztunk" Jane-el elég féltékeny fejet vágott. Végre egy kicsit keresztbe tudtam neki tenni. Remélem most már feltűnt neki, hogy elkezdődött a harc!

4 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    A jó Isten meghallgatta a szavaimat XDDD Végre Eric erre vártam már öööö nagyon rég óta xDD Olyan aranyos volt Eric megnyilvánulásai :$ háhá Colin félhetsz popluar bele csapott a lecsóba :D Colin már réges rég észre vette a helyzetett ezért is féltékeny :D most már csak Jane-nek kell venni a lapot :)) Kíváncsi vagyok mi lehet az a meglepetés :D és hogy mi lesz még ezzen a bulin :DDDD nagyon nagyon várom a kövit :D puszillak <3

    VálaszTörlés
  2. Szia. Egész nap arra vártam, hogy végre elolvashassam, és ez az idő is elérkezett végre :). Gyönyörű lehet, én is oda akarok költözni*.*. Hát az biztos, hogy teljesen bele van zúgva „szegény” lányba. Ajj reméltem, hogy már lesz végre köztük valami, de abban sem lenne sok jó, mert akkor sajnos vége lenne a történetnek, úgyhogy lehet, hogy úgy a jobb, ha minél később jönnek össze, mert akk annál hosszabb, lesz. Ahogy téged ismerlek a kövi részben lesz valahol egy buktató, mert ebben a részben nem volt semmi rossz dolog.Várom a kövi részt. Puszi Bia

    VálaszTörlés
  3. Szia drága Bonie!

    Sajnálom késésemet, kicsit elfoglalt voltam, de most itt vagyok, és igyekszem összehozni egy értelmes kommentet neked :) Szóval, előre is bocsánat a sok sületlenségem miatt. :)
    És, végre! Hát, ez szép volt Erictől, azt kell mondjam :'D Colin mehet a levesbe, Saade "bekeményít". Egyre kíváncsibb vagyok, mi lesz ennek a végkimenetele. Colin vajon mikor veszi észre a dolgokat, és Jane mikor jön rá arra, hogy Eric érte pedálozik?! Ezek a kérdések nagyon foglalkoztatnak most.
    A focin nem lepődtem meg,... gondoltam, hogy az a csapat nyer, amelyikben Saade benne van :'D Aztán a fürdőzés... én is szeretnék egy ilyen gyönyörű helyre elmenni :( :DD Szóval nagyon várom a következő fejezetet, siess ám vele :)

    ölel,Vanity

    VálaszTörlés
  4. @Dórii: Úgy tűnik meg! :D Bizony, már beindul a történet. Bele abba a bizonyos lecsóba és Colin valóban félhet.:) Az is nemsoká bekövetkezik, hogy a lány is észre vegye a helyzetet, de mindent a maga idejében.;)
    A meglepetés kiderül a következő részből, a folytatás pedig már egészen előre fog haladni.:)

    @Bibi: Jaj ne is mondd, annyira jó lenne ott lakni.:)
    Bizony, most jött rá igazán mennyire is belezúgott Jane-be. Lesz valami, de azt nem ígérem, hogy annyira nagy dolog.
    Nem tudom, hogy lenne a jobb, mert attól, hogy ők összejönnek nem feltétlen ér véget a történet.:)
    Buktató? Hát azt nem mondanám, hogy buktató, de valami lesz.:P

    @Vanity Destiny: Semmi gond! Örülök, hogy itt vagy és követed a blogot.:)
    Hát igen, ha Saade útjába állsz megbánod.:P A kérdéseidre a válaszok lassan-lassan kezdenek kibontakozni a következőkben.
    A foci a kedvenc sportja, naná, hogy megveri az ellenfelet. Ne is mondd, annyira szívesen lennék a helyükben, azon a csodás tengerparton Svédországban.*-*

    Köszönöm mindenkinek aki írt nekem! ♥

    VálaszTörlés