2012. július 17., kedd

Kérdés

Felmerült pár kérdés az előző résszel kapcsolatban. Hogy szerintetek nem volt úgymond igazán baráti a Danny és Molly beszélgetés. És ezzel kapcsolatban kicsit bővebben is érdekelne a véleményetek, hogy nektek ez miben nyilvánult meg.:)
Írjátok le, mire gondoltatok ez alatt, vagy mit hiányoltatok a beszélgetésből. :) Kíváncsian várom.

A hozzászólásokra még nem válaszolok/válaszoltam, minden ki fog derülni és bontakozni, a történet alapján. A következő résszel sietek, olyan hétvége körül ismét itt lesz, de lehet előbb is.;)
Plusz meglepetés várható a jövő hét közepe felé, de erről egyenlőre ennyit. ;)


2 megjegyzés:

  1. Sziaaa :)
    Igen ezt én írtam és nagyon remélem hogy nem haragudtál meg!! O_O
    Nem tudnám pontosan megmagyarázni, kicsit óvatoskodó volt, ha van egy közeli barátom akivel laza és nagyon jó kapcsolatba vagyok én nem így beszélek vele, távolságtartónak éreztem, nem volt felszabadult pl az a "rendben, további sok szerencsét" meg egy kérdésre egy közvetlen barátommal nem úgy válaszolok ahogy azt Molly tette, de ez egy apró észrevétel volt! Remélem nem haragszol mert eszem ágába nem volt megbántani!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szeretem ahogyan írsz!
    Ha ez rosszul esett akkor elnézést kérek!
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy esett rosszul Roxiii és pláne nem haragszom! :)
      Csak kérdeztem, mert kíváncsi voltam bővebben is a véleményetekre.
      Igazából egyet értek, de attól hogy sok szerencsét kívánnak egymásnak még nem lesz kevésbé baráti a beszélgetés, szerintem.:)
      De én közvetlen baráti beszélgetést szerettem volna nektek leírni.:) Nem úgy sikerült most, szóval ti ne haragudjatok! :D
      Bonie

      Törlés