2012. július 21., szombat

20. fejezet ~ Gondolatok

Meg is hoztam a következő részt egy kicsit előbb, remélem örültök neki. Szám szerint a 20. ami egy szép, kerek szám. :) Az előző hozzászólásokra is válaszoltam már.
Az előbbi részben, én voltam a ludas, mert tényleg eléggé furcsán írtam le a párbeszédet Danny és Molly között. Vegyétek úgy, hogy barátságosabb volt.:D És bocsi, ha nem volt annyira élvezhető ez miatt. /Még egyszer megjegyzem, senkire nem haragszom, a félreértések elkerülése végett.:)/
A résszel kapcsolatban: Most csak azon szereplők gondolatait írtam le, akik az előző részben kimaradtak.:) Remélem tetszeni fog, hisz kértetek gondolatokat.
Kellemes olvasást!
Bonie





/Danny/

Beültem az autóba miután befejeztük az ebédet és a beszélgetést. Mikor végre megláttam Mollyt bejönni a kis étterem ajtaján, melegség öntött el. Aztán két puszival köszöntöttük egymást, még gyorsabban vert a szívem, olyan volt mit, ami ki akar esni a helyéről. Már régóta nem láttuk egymást, hisz mindketten elfoglaltak voltunk.
Beszélgetés közben, felötlöttek a terveim az új lemez készítéséről. Valahogy számra futottak a szavak, mert rögtön megkérdeztem, nincs-e kedve egy duetthez. Igazából fogalmam sem volt miért is kérdeztem meg hirtelen. Talán, hogy többet találkozzunk? Vagy csak hirtelen ötlet?
Azt hiszem, talán az előbbi. Remélem hamar rájövök miért is.
Keresek egy időpontot mikor mindketten ráérünk és összefuthatunk megbeszélni a részleteket a dallal kapcsolatban. Mollynak csodás hangja van, és a tudat, hogy lesz egy közös számunk nagyon tetszett. Örülök, hogy a véletlen folytán szabadjára engedtem a gondolataim. Már alig várom a stúdiózást, bár tudom, hogy először a részletek megbeszélése, majd a dalnak kell meglennie. Nevettem magamban és megálltam egy piros lámpánál.

/Samanta/

Mostanában elég furcsa, de vicces dolgok történtek. Ebben a pár napban eléggé sokat nevettem barátnőm kalandjain. Be kell valljam már kicsit érdekes, hogy mindig ugyanazzal az emberrel, Eric-kel kapcsolatban történnek a dolgok.
Először Jane eltévedt Stockholmban, és Eric ment el megkeresni, hogy ne késsen el a turné nyitókoncertjéről, aztán ott volt a szoba csere esete. Mindkettőn jót nevettem, azért elképzeltem, mikor barátnőm sikítozik és kizavarja a srácot.

Igazából gondolhattam volna, hogy Jane el fog tévedni a fővárosban. Sosem volt még ott egyedül, csak egyszer Colinnal és még az első napokban velem és Dani-vel, mikor találkoztunk az énekes pacsirtával, Eric-kel. Szerencsénkre a srác volt olyan segítőkész, hogy megkeresse, majd fél órán belül, ahogy mi leértünk, megérkeztek ők is. Bár nem épp felhőtlen hangulattal. Azt nem tudom miért voltak annyira elkenődve, de már nem látszik semmi.

Régen kicsit irigyeltem volna Janet, amiért Eric kocsijában utazhatott. De amióta itt vagyunk, sokkal jobban megismertem Ericet, és már elmúlt a hatalmas elvakult fanatizmusom, hogy "Úristen, te Eric Saade autójában ültél?!". Szerencsére pozitív irányba. 

És a szobacsere? Csak arra emlékszem, hogy vártam és vártam, de Jane nem akart jönni. Gondoltam megkérdezek valakit a csapatból és ekkor bukkantam Ericre az úgymond szobánk előtt. Jane vizes hajjal ott volt és mondta ez a szobánk, én pedig teljes zavarban hoztam át a cuccom. Majd Eric nyújtotta a kártyáját, hogy cseréljük ki és már ott sem volt.
Már a szobában Jane-től volt alkalmam megkérdezni, mi is volt ez az egész. Barátnőm elmesélte az egészet, hogy épp jött ki a fürdőből egy szál törölközőben, amikor látta Ericet félmeztelenül feküdni az ágyon. Jót nevettem ezen a ritka, eddig csak filmekben előforduló cserén, de végén Jane is viccesen fogta fel. Bár eléggé szerencsés egy lány az biztos, na de ott van neki Colin.
Colin rendes srácnak tűnik, legalábbis amióta ismerem az. Végső soron is csak az a lényeg, hogy ne bántsa meg Janet. Kettejük között bár ez a dolog még nem mélyült el annyira, és nem is tudom, hogy fog-e. Remélhetőleg nem lesz féltékeny a srác ezekre a kis véletlenekre. Mondjuk, azt tudom, hogy barátnőm nem számolt be neki a szobacsere esetéről, hogy ne tegye tönkre a kapcsolatukat az elején. Azt viszont nem tudom, hogy be fogja-e egyáltalán.
Valami kicsit furcsa Jane-en, de meg nem tudom mondani mi is az.

Ma reggel, Jane eltűnt mikor felébredtem, s mikor visszajött csillapítottam a kíváncsiságom, megkérdeztem merre volt. Elmesélte, hogy Eric-kel találkozott és visszaadta neki a pólót.
Érzem valamibe nem vagyok beavatva barátnőm részéről, valami olyanba, ami összefügg a rejtélyes rosszkedvükkel az első koncert előtt. Muszáj lesz rákérdeznem valamikor.
A mai délelőtt további részében összepakoltunk, én pedig beszéltem végre Daniellel telefonon. Azt mondta látott a tv-ben és elkápráztattam, na több sem kellett és elborított a pír, szerencsére nem láthatta. Annyira örültem neki, hogy hallottam a hangját.

/Colin/

Ebben a sűrű pár napban alig beszéltem Jane-nel. Kicsit mintha került volna, bár lehet túlreagálom.
Mikor elmentünk a két lányért a hotelba a turnébusszal hosszasan várakoztunk, majd Molly csak Samantával jött le nagy meglepetésemre. Gondoltam Jane is követi nemsoká őket, mikor azonban kinéztem az ablakon, nem láttam semmilyen mozgást a hotel felől. Majd rá is kérdeztem hol hagyták a barátnőm. Erre elmondták, hogy elvileg a postán van, de majd Eric megkeresi, mert már régóta elment.
Ezek hallatán kicsit elborult az agyam, hisz Ericre már régebben is féltékeny voltam, mikor megölelte Jane-t a karaoke után. Igaz, hogy van barátnője, Molly, de valamiért akkor is felhúzom rajta magam mindig és egyre jobban úgy tűnik ok nélkül szerencsére.
Remélhetőleg, nem lesznek féltékenységi rohamaim, mert azzal csak elüldözöm ezt a csodálatos lányt magam mellől. És ez az, amit tényleg nem szeretnék. Jane nagyszerű lány, annyira szerethető, és szeret engem, ezért kell befejeznem ezt a féltékenykedést. Különben elveszítem, de ott van az is, hogy az elmúlt napokban keveset láttam. Most a buszon kicsit alkalmam nyílik beszélni vele.

/Jane/

Mikor a szállás kertjében találtam Ericet, ahogy azt az sms-ben is írta, odasiettem és felvidultabban mint ahogy eddig volt, köszöntött. Láttam rajta, hogy kicsit más mint általában, de nem tulajdonítottam neki akkora figyelmet. Visszaadtam a pólót és megbeszéltük az ügyet, pontosabban az ügyeket.

Eric megkérdezte nem-e sétálunk közben, ami igazából jó ötlet volt, mert nem kellett olyan kínosan egymás mellett állnunk.
Az egész séta alatt Eric egyre furább volt. És mikor felhoztam hogy milyen jó barát, teljesen ledöbbent, mintha ebben nem lenne olyan biztos. Lehet nem tekint minket még barátnak? Valószínű, hisz mindössze három hete ismerjük egymást. De aztán mondta, hogy igen szóval megnyugodtam.
Aztán azzal jött, amit tényleg nem értettem, hogy nem tudja miért, de ő nem bírja Colint. Elfogadom az érzelmeit és emiatt nem szeretnék haragban lenni vele, ezért elkezdtem agyalni valami megoldáson. Végül hirtelen ötletként böktem ki, hogy próbálja elfogadni Colint, én pedig nem törődöm a felé irányuló piszkálódós megjegyzéseivel. Szerencsére ebben meg tudtunk egyezni, ami nekem nagyon nagy megkönnyebbülést jelentett.
Aztán el is köszöntem tőle, mert nem akartam, hogy a többiek azt higgyék, már megint eltévedtem, és épp kószálok valamerre, meg amúgy is éhes voltam.

Mikor felértem Sam már fen volt, de még mindig pizsiben nézte a tv-t. Mikor beljebb mentem az ágy szélére mászott és kíváncsiskodni kezdett, merre is voltam. Elmeséltem neki, hogy elvittem Ericnek a pólót, de előtte még összefutottam Colinnal is, akit inkább nem avattam be a részletekbe. Majd reggelizem és összepakoltunk, majd míg Samanta a telefonon lógott Daniellel, addig én feltettem a fülhallgatóm és kikapcsoltam a világot a Timelessel. Közben kicsit elgondolkoztam azon, hogy miért nem érzem magam még mindig teljesen jól, ha megbeszéltem Eric-kel a nézeteltérést.

5 megjegyzés:

  1. Szia!!:)Ez olyan ligh-os volt de nekem pont jó volt mivel meg tudtam ki mit gondol és ezért KÖszii! :P Sam is észre vett valamit Jane.el és Erc-el kapcsolatban és azt is hogy Colinal nem nagy dolog van mivel semmi szenvedély amit kéne ilyenkor várni az első pár hétbe nem ? nálam így van :D és hát az utolsó mondat..Jó lenne már ha Jane is rá jönne h neki nem Colin kell ha nem Eric csak hát van bökkenők is 1 MOlly 2 Molly (főnök) 2 Colin :S mert ha rá is jön ez tuti közéjük fog állni mert ugyebár fontos neki Molly jobba vannak és ő főnöke és hát végülis valami szinten Colin is mivel nem akarja megbánta szóvvvvaaaal elég bonyolult xDDD de úristen milyen hülyeségeken tudok gondolkozni gondolom még ezek azért mesze vannak xD de addig is várom a folytatást!! :D sok puszii

    VálaszTörlés
  2. Szia :) Elolvastam ezt a fejezetet is, természetesen Mr. Populart hallgattam közben - a Timeless-t, ha már Jane is azt :D Érdekes volt olvasni, kinek mi jött le a különböző szitukból, izgalmas lesz követni, ahogy mindenki lassacskán tisztába jön az érzéseivel. Hjaj, hosszú lesz megint kivárni a következő részt :D Timi

    VálaszTörlés
  3. Szia :D
    20... ezt is megértük :)) Gratulálok!!
    Tetszett a fejezet, szükségeim voltak ezeknek az embereknek a gondolataira, így kezd minden világossá válni, viszont most egyre több bonyodalom van kilátásban... először is ott van Eric és Molly akkor ne feledkezzünk meg Dannyről és Mollyról sem, a másik oldalon viszont akkor meg kell említeni Janet és Ericet, de ebből automatikusan következik Colin és Jane is. Viszont ebből az egészből így már nem maradhat ki Colin és Eric, Danny és Eric valamint Molly és Jane sem.. na látod, mondtam én hogy sok lesz itt a bonyodoalom, elfáradtam mire ezeket összeszedtem XD
    Tényleg tetszett a rész, és remélem értettél valamit a hülyeségeimből :P
    Várom a következőt!!
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
  4. Sziaaa :D
    Tetszett a rész, és főleg Sam szemszöge volt sokat mondó :D De Danny gondolatai is tetszettek, nem marad Molly egyedül :) ebbe biztos vagyok! Colin.. hát Őt nem szeretem, de ez valószínű azért van mert Eric sem :P
    Ne haragudj, hogy most csak ennyire futja, de tényleg nincs időm, viszont nem hagyhattalak komi nélkül!! :D
    Várom nagyon a folytatást
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  5. @Dórii: Igen direkt ilyen lightos-ra csináltam.:)
    Igen Sam is észre vett valamit, de a többit majd megtudod.:)
    A többi is kigubancolódik majd és igen egy-két dolog még messze van.

    @Timi: Nagyon jó, hogy te is Timeless-t hallgattál, jobban beleélhetted magad a részbe.
    Igen, izgalmas lesz.:)
    Sajnos sokáig kellett várni következőre. Sajnálom!

    @Jenni: Köszönöm a gratulációt! :))
    Igen bonyodalom is lesz, de majd meglátod kinek-kivel és hogyan.:) De érdekesen összeszedted a bonyodalomban résztvevőket, elhiszem hogy elfáradtál közben.:D
    Biztosíthatlak, hogy értettem és örülök ha tetszett a rész.:)

    @Roxiii: Örülök ha tetszett.;)
    Igen sok sokatmondó szemszög volt számotokra.:)
    Nem szeretted, mert Eric sem...ez tetszik..xD
    Köszönöm ezt is! Hidd el ez is jól esik.:)

    VálaszTörlés