2012. június 12., kedd

14. fejezet ~ Kilátások


Egy pillanatra még visszatérnék az úgymond "játékra". Sajnos nem volt semmi használható ötlet ehhez a részhez. Kár, pedig kíváncsi voltam mennyiben változtatja meg a történetet. De még nem tartunk ott, hogy kettesben Eric-kel..:)
És akkor most a rész:
Hát meg is érkezett a következő rész. Lesz benne szinte minden.:) Remélem tetszik. Véleményeket kérek :)



Jaj.
Ez a szó sok jelentéssel bírhat és bármit kifejezhet. Az én esetemben ez most a meglepettség és egy jóleső érzés keveréke. Első gondolatom az volt, hogy vajon mit is válaszolhatnék. Pár pillanatig csak habozva néztem rá és észrevettem, hogy elkezd vörösödni. Éreztem, hogy most már meg kellene szólalnom és választ adni.
-          Nekem is szimpatikus vagy és szívesen meg ismerkednék jobban veled. – mondtam el nagyon lassan.
-          Húúh…, bocsi csak attól féltem, hogy visszautasítasz.
Erre a reakcióm csak egy mosoly volt.  Ezek után Samanta hangos tett kijelentése lettem figyelmes:
-          Úristen már ennyi az idő? Mi lesz velünk holnap… - gondolkozott el egy pillanatra – azaz inkább ma táncon? – mivel már hajnali két óra volt.
-          Akkor lassan indulnunk kellene? – érdeklődtem és jelentettem ki egyszerre.
-          Lassan nem ártana – mondta Sam és a többiek is helyeseltek.
-          Akkor hívok egy taxit. – ajánlotta Daniel és a kezébe vette mobilját.
Mikor letette mindenki elkezdett búcsúzkodni és ecsetelni az estét. Végül Colin mellém állt és felajánlotta, hogy hazavisz. Rájöttem, hogy azért mondja, mert szeretne egy kicsit kettesben lenni. Így szóltam Samnek, hogy mi ketten megyünk és ők is kettesben lehetnek.
Végül mi lementünk Colin kocsijához. Végig görcsben állt a gyomrom, alig bírtam értelmes szavakat kinyögni, pedig muszáj volt. Az autóban már kicsit oldottabban beszélgettünk. Közben visszaidéztem barátnőm szavait még délutánról. Nem nagyon akartam neki hinni, most pedig itt ülök a szóban forgó srác mellett. El sem hiszem, hogy ez egy délután történt.
A beszélgetés alatt végig mosolyogtam, az arcom zsibbadt, de mégsem bírtam befejezni. Meg is dicsérte a mosolyom.
Colin nagyon aranyos és vidám személyiség, valamint nem utolsó sorban helyes is, szeretnék több időt tölteni vele. Meg is hívott holnap edzés után, körbevezet Stockholmban, mert még mindig nem tudom mi hol van. Már alig várom a holnap délutánt, az viszont más kérdés, hogy valószínű hulla fáradtak leszünk.
Mikor visszaértem a szálláson a lakosztályba gyorsan átöltöztem pizsamába és lemostam a sminkem. Már Samet sem láttam megjönni, mert azonnal elaludtam.

/Eric/

Mi történt velem? Miért nem tudok aludni? Miért érzek mostanában fura érzéseket?
Ma is a közös éneklés Jane-nel. Nagyon jó volt, mindenről elvonta a figyelmem és csak a pillanatnak éltem. Nem voltunk tökéletesek, de nekem mégis az este fénypontjának tűnt. Aztán akaratlanul is átöleltem és a fülébe súgtam az első gondolatom. ”Király volt”.
Sajnos az este folyamán egy rossz érzés is visszatért, mert mikor indulni készültek Dani hívott taxit, de Jane és Colin együtt távoztak az ajtón. Hallottam, hogy ő viszi haza és ennek nagyon nem örültem, bár nem tudom igazán miért. Nagyon idegesítő, hogy ismét felerősödött az érzés.
Mikor mindenki elment szükségem volt egy hűvös zuhanyra, így csillapodott az érzés. Mikor végeztem Molly a szobában megkérdezte minden rendben van-e. Én csak bizonytalanul bólintottam, de szerintem észrevette a bizonytalanságom. Mögém állt és elkezdte masszírozni a hátam, ami jól esett és megnyugtatott. Most pedig itt vagyok, hogy nem tudok aludni.

/Jane/

Teljesen be voltam sózva egész nap a városnézéstől, egyrészt a kíváncsiságtól, másrészt a találkozás miatt is. Reggel álmosan keltem fel, de mostanra már éber vagyok. Tánc után rögtön hazamentem ledobtam a cuccom és kicsit rendbe hoztam magam. Fél órával később már meg is jött Colin és elindultunk a városnéző utunkra.

Megmutatta nagy vonalakban a környéket, a város részeit, hogy mi merre van. Aztán elkezdődött az igazi városnézés, ugyanis megmutatott pár nevezetességet is. Először a Vasa Múzeumba vitt, igazából nem tudtam mi az, amíg el nem mentünk. Egy hajóroncs ami az 1600-as években süllyedt el. Ezt viszonylag hamar kivégeztük, csak egy kicsit néztünk körbe.
A múzeum után megnéztünk egy stockholmi szigetet is a Gamla Stant. Rengeteg szűk kis utca, étterem, kávézó és régiségbolt található arrafelé. Engem igazán a szűk, már-már romantikus kis utcák érintettek meg minden látnivaló közül. Olyan történelmi az egész és szép. Utána lementünk a kikötőbe és néztük a hullámokat, annyira magával ragadó a tenger fel-le emelkedése, egyszerűen elbűvöli az embert. Ezalatt Colin csak mosolygott, én pedig vissza rá.
Majd átmentünk a Gröna Lund vidámparkba rengeteg mindent kipróbáltunk, körhintákat, hullámvasutat, remek volt. Nagyon élveztem és szerintem Colin is nagyon lelkes volt.
Már késő délután átvitt egy hatalmas gömb alakú építményhez, ami felvitt az épület tetejére. Csodálatos kilátás nyílt így a városra és a kikötőre. Főleg, hogy késő délután volt és kezdett lemenni a nap. Colin megfogta a kezem, én pedig ránéztem és mosolyogtam. Igazából nem is tudtam mit mondhatnék. De ő meg is előzött:
-          Hogy tetszett a délután?
-          Hát aszta! Egyszerűen csodálatos… - kezdtem áradozni, ő pedig csak nevetett.
-          Annak örülök. Igyekeztem a legjobb és legszebb látványosságokat összeválogatni. – mesélte csillogó szemekkel.
-          Tényleg a legjobb első randi volt. – csúszott ki a számon, mire ő megszorította a kezem.
-          Igazad van.
Közben lassan elindultunk lefelé a talaj felé, nagyon sajnáltam, mert nézelődtem volna még. Azzal a látvánnyal nem lehet betelni. Végül elszakadtunk és indultunk vissza az autóhoz.
Beszálltunk és már a nap utolsó fényeinél hazavitt. Mikor a hotel előtt voltunk, úriember módjára elkísért a kapuig. Végül adott a homlokomra egy puszit és elment.

3 megjegyzés:

  1. Szia! Tudom h amit javasoltam korai de ilyesmire gondoltam mint ahogy Eric is sejt valamit de nem tudja mi az még "féltékenység":DAmi Jane-t és Colin-t illeti kívácsian várom h alakul :D imádtam nagyon ezt a részt is :D nagyon várom a kövit :) puszaa

    VálaszTörlés
  2. Szia :D
    Kicsit csalódott vagyok :( De csak azért mert annyira jó lett hogy olvastam volna még :D Imádom ha valaki romantikázik :D És jujj *-* nagyon tetszett, az egész randi, városnézés, vidámpark, naplemente :D És a végén a kézfogás és puszi :D Jujj *-* ezek aranyos jelentek voltak én is végig vigyorogtam nem csak Jane :D
    Eric, Eric.. hát illik más lányra gondolni mialatt a barátnőd melletted fekszik? Nem vagy úriember Saade :P De valahol mindennek el kell kezdődni ;)
    Várom a következőt..ja és örülök hogy Igent mondott Jane :P
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
  3. @Dórii: köszi :) igen egy résszel volt korai :D

    @Jenni: Örülök, hogy tetszett.:)
    Igen a vigyorgás egy ilyen helyzetben elhagyhatatlan.:P
    Egy kicsit tényleg udvariatlanra sikeredett, viszont nem árt, ne legyen túl tökéletes :D
    Igent mondott és boldog is.:)

    VálaszTörlés