2012. május 21., hétfő

12. fejezet ~ Tetszem neki?


Ne haragudjatok, hogy ennyit késtem, de nem sok időm volt az írásra. De most megérkezett a legújabb rész. Remélem tetszeni fog és nem lesztek nagyon kiakadva, mert a cím alapján másra számítottatok.:D
Várom a visszajelzéseket, az előzőkre pedig válaszoltam.:)
Jó olvasást: Boni.♥


A határtalan boldogság, jókedvvel összekötve kerített hatalmába. A világot színesben láttam, egyetlen egy szürke folt sem volt. Ezek az érzések egyszerűen nem engedik, hogy egy percre is elszomorodj. A gondolat, hogy az álmaimat követem, biztonságot ad, ugyanakkor jó érzéssel tölt el.
Ha azonban jobban belegondolunk, még vannak kételyek. Viszont nincs itt az ideje az aggódának, majd elég akkor törődni vele, ha megjelennek az első nehézségek.

Most is boldog vagyok. Ez a szó egy olyan érzés neve, melyet meghatározni nem igazán lehet, de legalább egyszer mindenki érzi. Ebben a pillanatban azért vagyok boldog, mert a táncpróba nem is lehetett volna tökéletesebb és a csapat tagjai, nem is lehetnének kedvesebbek.
Lassan megittuk az üdítőinket és mielőtt mindenki ment volna a maga dolgára, Molly még figyelmeztetett minket:
-          Figyelem emberek! Ne felejtsétek el holnapra a ruhapróbát. Meg kell találnunk a megfelelő ruhákat, amiben könnyen mozogtok majd a színpadon. – mindenki bólintott és felkapták a táskájukat és már ott sem voltak.
-          Hova is kell menni? – tette fel a kérdést Samanta. Közben nekem is eszembe jutott, hogy nem tudjuk hova kellene menni.
-          A stylistomhoz, nem messze innen a… - de nem fejezte be, mert látta tekintetünkön, hogy milyen bizonytalanok vagyunk még a tájékozódásban. Végül Eric felé fordult, ő pedig bólintott. – Oké lányok, akkor majd Eric megoldja.
-          Ja, oké.

/Eric/

Mikor aznap felkeltem, Molly már nagyban készülődött a tükör előtt. Lassan kikeltem én is a puha ágyból és készülődni kezdtem. Amint elhaladtam barátnőm mellett, nagy mosoly lett úrra rajta. Visszamosolyogtam és megálltam, majd lassan eljött a tükörtől és átölelt. Éreztem a szívdobbanását és hogy nagyon izgul, mert már csak pár nap van a turnéig.
-          Ne félj. Ügyesek lesztek.
-          Köszönöm a bíztatást és persze azt is, hogy mindenben segítesz. Annyira félek ettől, mi van ha mindent én rontok el? – nézett rám kétségbeesett arccal. Jobban magamhoz szorítottam és ezt mondtam:
-          Nyugi, nem lesz semmi. Nem fogod elrontani, te leszel az egész csúcspontja.
-          Köszönöm, ez jólesik. Ugye nem haragszol a múltkori hisztimért. – nézett egy tengerkék szempár a tekintetembe, rögtön eszembe jutott az az este, mielőtt megismerem a lányokat. Közben kibontakoztunk az ölelésből.
-          Nem. Viszont megyek én is készülődni és akkor elmegyek a lányokért. – Molly csak bólintott és felvette a magassarkúját. 

Negyven perccel később már az autó vezetőülésébe ültem be és rátapostam a gázra. Igazából már vártam, hogy a lányok szállodájánál legyek, de fogalmam sincs, hogy miért. Arra jutottam, hogy szívesen megismerném őket jobban is. Da vajon miért? Miért van az, ha meglátom őket, önkéntelenül elmosolyodom? Egyszerűen fogalmam sincs. Jobb is ha nem agyalok ezen az egészen.
Lassan meg is érkeztem és felsiettem az ötödik emeletre és az ajtó előtt kopogtam. Nagy levegőt vettem, hallottam a lépteket és a kilincs zörrenését. Jane nagy mosollyal nyitott ajtót, én pedig köszöntem is:
-          Szia.
-          Szia, már itt is vagy?
-          Igen – bólintottam és miközben beljebb léptem, megláttam Samantát és Danielt. A srácot az első találkozás óta nem is láttam így őt is köszöntöttem.
-          Szia! – üdvözölt Dani is – Hallottam az ajánlatról és meg kell mondjam nagyon hálás vagyok érte. – kacsontott felém – Sam neked és a barátnődnek köszönhetően marad.
-          Hát igen. – nevettem el magam és amíg a lányok gyorsan elkészültek, addig beszélgettünk.
Mikor végre összeszedték magukat, Sam egy csókkal elköszönt barátjától és már indultunk is a kocsi felé. A lányok a liftben elkezdtek kérdezősködni, hogy nem tudom e milyen ruhára gondolt Molly. Be kellett valljam nekik, hogy fogalmam sincs. Nem is igazán gondolkoztam rajta, mert az agyam teljesen másfelé járt. Mikor azonban kiértünk az autóhoz, vissza kellett térnem.
Titokban reménykedtem, hogy valamelyikük mellém ül, mert nem szerettem volna végig egyedül ülni elől, de végül mindketten a hátsó üléseken foglaltak helyet.
-          Egyébként tetszik az állásotok? – kérdeztem nagy vigyorral.
-          Nekem iszonyatosan! – mosolygott Samanta – Nem tudom, hogy is jutott ez az egész az eszedbe, de nagyon köszönjük!
-          Bizony. Annyira jó, nem is tudom szavakba önteni, egyszerűen csodálatos érzés, hogy segítettél az álmaink valóra váltásában! – láttam Jane csillogó tekintetét a visszapillantóból. Boldogság öntött el, ennyire hálás még senki sem volt nekem.
-          Örülök neki. –nyögtem ki csak ennyit.
Sajnos a beszélgetés befejeződött, mert megérkeztünk a Lindához, a stylisthoz. A lányok hatalmas tekintettel bámultak, az épületre, majd beléptünk. Colin és Nicole már ott voltak a váróban. Molly Lindával együtt kijött egy másik helységből és elindult felénk.
-          Szia Eric. – köszönt Linda, hiszen nekem is ő a divattanácsadóm, majd a többiek felé fordult – Sziasztok! Örülök, hogy megismerhetlek titeket, Linda vagyok.
Mindannyian bemutatkoztak neki és intett, hogy kövessük az öltözőkhöz.
-          Molly már mondta, mit is képzelt el a különböző számaihoz. – mélyedt bele a nő a munkájába.
-          Kíváncsian várjuk! – nézett érdeklődve Niole.
-          Inkább a pop és a rock stílus között van valahol az egész. Szerintem nem lesz rossz. – mosolygott Molly vidáman.

Mindenki megkapta a neki kiválasztott ruhát és külön-külön felpróbálták. Először Colin vállalkozott, hogy hamarabb végezhessen. Megállapítottam, hogy Linda nagyon jó munkát végzett, hisz nem is látta még őket és remek ruhákat készített elő. Utána Molly következett, mikor kilépett a függöny mögül egy rövid farmerban és egy kötött ujjatlan világos felsőben, egyszerűen gyönyörű volt.
-          Molly, ez nagyon jól áll! – a barátnőm elpirult és felvette a többi kiválasztott darabot, amik szintén nagyon jól álltak neki. Volt köztük, sötét színű koktélruha szerűség és hosszú bőrszerelés is.
-          Szerintem is iszonyat jó! – dicsérte meg Jane ezzel mind Mollyt, mind pedig Lindát.
Ezek után jöttek a lányok, akik rövidebb ruhákat kaptak, hogy kevésbé legyen melegük és jobban tudjanak mozogni. Samanta ment következőnek, aki egy rövid farmert és mellé sötétkék trikót kapott. Mikor végzett Nicole ment, ő is ugyanolyan nadrágot kapott, viszont sötétzöld trikó virított rajta. Lindához fordult és megkérdezte, nincs e kisebb nadrág, mert nagynak érzi. Linda kutatott neki egyet és az végre tökéletesen ráillet.
Legutoljára maradt Jane, aki szintén olyan nadrágot és sötétlila felsőt kapott. Mikor kijött a függöny mögül, elképesztően jól mutatott rajta a lila szín. Neki állt a legjobban a ruha, amit kapott.
-          De jó! – csodálkozott Sam.
-          Tényleg nagyon jó, jól áll neki a lila. – gondolkozott el Linda. Végül magam mögül meghallottam Colin hangját:
-          Egyszerűen csodálatos! Mintha csak rád öntötték volna. Nagyon jól áll! – bókolt neki a táncos, kezdett nagyon irritálni és egy érzés jelent meg ami nem hagyhatta ezt az egészet. Nem tudtam miért rosszul esett ez az egész.
-          Köszönöm. – pirult el Jane, én pedig igyekeztem leállítani a srácot és más irányba terelni a témát.
-          Jól van…Molly ma még próbáltok?
-          Igen. – bólintott helyeslőn barátnőm és a többiek, így a téma terelődött és a rossz érzés is elinalt.

/Jane/

Nekem személy szerint nagyon tetszett a ruhám és az a sok bók is nagyon jól esett, bár szerintem alaposan bele is pirultam. Colin bókolt a legtöbbet, de Linda is megdicsért, pedig az egész az ő műve volt. Persze a stílust Molly gondolta ki, ami szintén közel áll hozzám.
Mikor végeztünk, indultunk is vissza a próbaterembe és gyakoroltunk. Innen a nap hasonló menetet vett, mint amilyen az előző nap volt.
Mikor visszaértünk fáradtan dőltünk a kanapéra, szükségünk volt fél óra szótlan pihenésre, végül Sam megtörte a csendet:
-          Azt ugye észrevetted, hogy tetszel Colinnak?
-          Tessék? – néztem hitetlenkedve – Honnan veszed ezt?
-          Jaj Jane! Ezt még a vak is látja. Ahogy bókolt neked és a tekintetét sem vette le rólad. – magyarázta nagy beleéléssel.
-          Nem figyeltem… Komolyan? – egyszerűen nem akartam elhinni, végül belenyugodtam és elhatároztam, hogy figyelni fogom.
-          Persze. – mosolyodott el és abbahagytuk a témát.

4 megjegyzés:

  1. Sziaaa :D
    Előszür is bocsánat hogy csak most, másodszor pedig ez ez jajj nagyon tetszett :D Főleg az a kis jelenet az elején Eric és Molly között :) Az volt a kedvencem :D Jó volt Eric gondolatait olvasni és kíváncsi vagyok mikor jön rá hogy az amit érzett az a féltékenység :D
    Sejtettem hogy A táncosnak fog Jane tetszeni de örülök neki :D
    Kérhetnék valamit? Én úgy olvasnék még néhány olyan jelenetet ahol Eric és Molly boldog vagy kettesben vannak.. tisztában vagyok vele hogy Jane a főszereplő de akkor is :D Az elején bele fér :D
    Szóval nagyon tetszett és amúgy lassan a történet függőjévé teszel :D
    Nagyon várom a következőt :D
    Ja és az én kedvenc színem is a lila : D:D
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  2. Szia :D
    Kezdeném a legvégével.. mert meglepett :O Most tetszik Jane-nek hogy ő tetszik a táncosnak? Vagyis ez ici-picit még zavaros
    A ruha próba nagyon tetszett :D Én is mindig akartam valami ilyenen részt venni XD És Molly ízlése -ez esetben a Tied- nagyon eltalálta az enyémet :D Ahogy magam elé képzeltem ezeket az összeállításokat vásárolni támadt kedvem XD
    Eric kezdi észre venni hogy érdekli Jane.. ez remélem azért egy elég lassú folyamat lesz mert úgy izgalmasabb és abban is reménykedem hogy Mollynak nem fog majd fájdalmat okozni!!
    Az a jelenet a tüköt előtt kettejük közt tetszett :D NAGYON IS!!
    És Dani is egyszer szimpibb :D
    Várom a folytatást :D
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
  3. Szia!!
    Bocsi h csak most írok :S ohh már azt hittem Eric-ről van szó a cím alapján kicsit csalódtam de még jól sülhet ki mert Eric majd féltékeny lesz meg stb... na jó abba hagytam az álmodozást nagyon várom a kövit ! :D puszii

    VálaszTörlés
  4. @Roxiii: Örülök ha tetszett.:) Elhiszem, hogy olvasnál még jeleneteket Eric és Molly között, mert én is szeretem mindkettőjüket. Majd igyekszem még olyan részeket írni.:) Hmmm...féltékenység. Lehet későn veszi észre? :D
    Függővé? Ezt most nagy bóknak veszem és nagyon köszönöm!♥ Kimondhatatlanul jól esik.:) Zárójelben megjegyzem, nekem is a lila az egyik kedvenc színem.:D
    @Jenni: A táncosnak valószínűleg igen, de majd meglátjátok.:) Igen van benne némi fordulat és lesz is még.:D
    Igazából próbáltam leírni Molly stílusát az új számaihoz viszonyítva.:) Ha kedved támadt vásárolni, akkor élethűen írhattam le azt a részt.xD
    Szerintem kellőképpen lassú lesz ahhoz, hogy érdekes maradjon és ne lehessen megunni.:)A jelenet ami a tükör előtt volt, az már nekem is hiányzott belőle.:) Dani pedig egy jó fej srác Stockholmból, Samanta jól járt vele.:D
    @Dórii: Semmi gond, az már eleve jól esik hogy írtál, mindegy hogy mikor.♥ Igen gondoltam, hogy sokan rögtön Eric-et gondolják, de még nem. :D Szerintem nem rossz ha álmodozol, lehet már tudod is hogy fog folytatódni...:)

    VálaszTörlés