2012. július 1., vasárnap

17. fejezet ~ A turné első napja - II. rész A színpadon


Meghoztam a következőn részt!
Először is szeretném megköszönni, hogy ismét 5 hozzászólás érkezett! Nem számítottam rá és be kell valljam nagyon örültem neki.:) A részben olvashattok a várva várt koncertről és Jane gondolatairól is.
Remélem ez is elnyeri a tetszésetek és az 5 kommentet.:P
Kellemes olvasást!
Bonie♥


Azt hittem ennél jobb nap lesz a mai. Sajnos tévedtem.
Már rögtön reggel az öcsém ajándékának a feladása gondot jelentett. Aztán ennek köszönhetően lemaradtam a turnébuszról, ami valljuk be az első nap nem a legszerencsésebb helyzet. Ezért aggódom is egy kicsit, szóval bocsánatot fogok kérni Mollytól.
Most pedig sikerült Eric-kel is csúnyán összevesznem. Végül el sem mondta mi baja van, csak kertelt. Nem hinném, hogy csak úgy ok nélkül támadná Colint. Valami oka biztos van rá. Bár tudnám, akkor talán ki lehetne békíteni, de amíg nem mondja, nem fogom tudni.
Körülbelül fél órája ültünk szótlanul egymás mellett a vita óta. Eric végig az utat figyelte összehúzott szemöldökkel. Végül szólásra nyitotta a száját:
-          Nem vagy szomjas?
-          Nem köszi. – válaszoltam egykedvűen és máris az út felé fordultam.
Az eltelt események dacára nem akartam vele szóba állni, csak a legminimálisabban. Ugyanakkor érdekelt is az ok, de kénytelen voltam rákérdezni. Még mindig dühös voltam rá, így mégsem tettem, de láthatóan ő is el volt foglalva a gondolataival.
Mikor megérkeztünk Örebroba ismét megtörte a köztünk lévő csendet:
-          Megérkeztünk, a főtérig pár perc van hátra. – mondta félszeg mosollyal.
-          Oké. – mondtam, és megkönnyebbültem , hogy csak pár perc és kiszállhatok az autóból.

Begurultunk a főtérre és megláttuk a színpadot, egyből jobb kedvre derültem. Már voltak a téren páran, hogy biztosítsák a helyüket, miközben körbe néztem a szívem hevesen dobogott. Végre elérkezett ez a nap is, már nagyon vártam.
Viszont amikor megláttam a kis csapatunkat, kezdtem visszaszontyolodni, nemigen akartam most velük találkozni és magyarázkodni a rossz kedvem miatt.
Sajnos muszáj volt.
-          Sziasztok végre itt vagytok! – köszöntött nagy vigyorral Molly mikor kiszálltunk – Jane üdvözöllek Örebróban.
Furcsamód arra számítottam, hogy mérgesek lesznek.
-          Sziasztok. Köszi – néztem Mollyra és a többiekre, még mindig elég kedvetlenül.
-          Mi baj van? – nézett Molly meglepődve.
-          Semmi, csak azt hittem mérgesek lesztek rám, amiért elkéstem rögtön az első állomásnál. – magyaráztam ki magam, ami részben igaz is volt, de nem azért voltam rosszkedvű.
-          Jaj Jane! Afelől nyugodt lehetsz, nem haragszunk! – mosolygott még mindig Molly.
-          Akkor megkönnyebbültem! – mosolyodtam el és a kő fele le is esett a szívemről.
-          És Eric neked mi nyomja a lelked? Meg sem szólalsz és elég komor képet vágsz? – érdeklődött tovább Molly.
-          Ja semmi. Csak fáradt vagyok. – mosolyodott el Eric, ő sem akarta, hogy kérdezősködjenek a többiek.
-          Akkor rendben. – válaszolt kételkedve Molly – Mennyünk készülődni.
Mindenki bólintott, én pedig megkönnyebbültem, hogy végre valami elfeledteti a délutánt. 

Besétáltunk a színpad mögé, egy kis berendezett öltözőrészhez. Mindenki felvette a saját ruháját, de én inkább utolsónak, hogy ne keljen Kapkodnom. Csak egy sminkes volt és így maradt időm nyugodtan öltözni amíg a többiek vártak. Majd felvettem a fekete cipőm és kiléptem a függöny mögül, rögtön Ericbe ütköztem, de szó szerint.
-          Aú. – néztem fel az arcába.
-          Jól vagy? – nézett kedvesen mélybarna szemeivel.
-          Igen… - válaszoltam, de még mindig tartott nálam a mosolyszünet és ez látszólag zavarta.
Végül vetettem egy félszeg mosolyt és kikerültem, majd elindultam a többiekhez.
Ezután kezdett bűntudatom lenni, megbántam ahogy viselkedtem.
Egy kevés smink után, tartottunk egy gyors főpróbát. Egyre többen kezdtek gyülekezni a nézőtéren. Aztán már csak tíz perc volt vissza a kezdésig. Eric jött sok szerencsét kívánni:
-          Jó csapat vagytok! Ti vagytok a TEAM Sandén! Úgyhogy hajrá! – biztatása jólesett mindenkinek.
Megköszöntük, de Molly oda is ment és átölelte.
Aztán körbeálltunk, átöleltük egymást és hangolódtunk a koncertre. Egy fejhallgatós pasas percekkel később szólt, hogy egy perc van a kezdésig. Addig persze nem voltam ideges, de most hirtelen iszonyatosan az lettem. Megszorítottam Samanta kezét, de látszott rajta is, hogy ideges.
Kintről sikítást hallottunk és Molly elindult kifelé a füstbe a színpadra. A színpad pont elég nagy, mozgástérrel rendelkezik és van egy lépcső is, mint Eric Stockholmi koncertjén amin ott voltunk.
Mi csak azt hallottuk, hogy köszönti a rajongóit, akik eljöttek.
-          Sziasztok! Üdvözlök mindenkit a Rollercoaster turnén! Jó szórakozást mindenkinek!
Pár perccel később elindult az első szám zenéje, ami a változatosság kedvéért a Rollercoaster volt. Molly egy fekete, hosszú bőrnadrágban, fémes hatású felsőben és egy magassarkúban volt. A haja a vállára omlott.
Lassan itt volt az ideje, hogy mi is előbújjunk és egyre jobban kalimpált a szívem. Kiléptünk a színpadra és felerősödve hallottuk a sikolyokat. Miután belekezdtünk a koreográfiába, elmúlott az idegességem és látszólag a többieké is.
   
Mivel ez a szám nem olyan gyors, nem volt nehéz dolgunk ellenben a következő számmal az Unchaineddel.

Előbb megtapsoltak és aztán elindult a következő szám, amire ismét hatalmas hanggal reagáltak a nézők. Mindannyian széles mosolyra húztuk a szánk és folytattuk amit elkezdtünk. Molly levette a mikrofont az állványról és beállt táncolni a szám közepe felé. Egyszerűen fantasztikusan mozogtunk, egyszerre hajoltunk és forogtunk.
Utána egy kis szünet következett, hogy kifújjuk magunkat és átöltözzünk. Mivel én már gyorsan áthúztam a felsőm hamar készen lettem. Indultam is egy kortyot inni, mikor Eric megjelent mögöttem.
-          Molly merre van?
-          Még öltözik. – válaszoltam mosolyogva és már egy cseppet sem mérgesen.
-          Ja, jó. – mosolyodott ő is el és szerintem észrevette az enyhülésem – Nagyon ügyesek voltatok! Le a kalappal. Várom a folytatást.
-          Köszi. – jól esett amit mond és szerintem kicsit bele is pirultam, hisz ő teljesen profi előadő és tetszik neki amit csinálunk.
-          Na megyek, megdicsérem a többieket is, de azért köztünk megjegyzem, te és Sam vagytok a legjobb táncosok. – kacsintott felém már ő is kiheverten a vitánkat.

Miután mindannyian végeztünk következett egy lassabb szám a My Hands Around My Heart.
 
Molly egy csodálatos szürke koktélruhában volt. A mikrofont az állványon hagyva énekelt teljes beleéléssel. A következő számot a Kill This Love-ot már ő is szinte végigtáncolta, ismét egy csodálatos színpadi showt raktunk össze együtt.
 
A rajongók hangosan énekelve, keveset sikongatva élvezték a számot a nézőtéren. Kattogtak a vényképezők és a mobilok. Mi pedig csak táncoltuk a remekül összerakott koreográfiát.
Ezek után következett a Spread Little Light ami ismét egy lassabb volt.

Molly a dal közepe felé a nézők közé sétált és kezed fogott akikkel csak tudott. Majd visszajött aztán ismét hatalmas tapsot kaptunk. Most a Green Light következett, ami ismét gyors volt és mindenki ritmusra tapsolt és hangosan énekelt és sikítozott.

A tánc ismét érintette Mollyt, aki nagyon ügyesen helyt állt. Könnyen leguggolt és felállt, majd körbe sétálta az egész színpadot. Aztán a dal utolsó versszakát már ugrálva énekelte. Látszólag nagyon élvezte a színpadi éneklést, nem is csodálom, hisz remek hangja van hozzá.

Egy utolsó szünet következett, ezzel hamar végeztünk és már ment is tovább a műsor, hisz egyre közelebb kerültünk a fináléhoz. Mi már nem öltöztünk át, Molly pedig felvett egy rövidnadrágot és hozzá egy világos felsőt, a haja pedig még mindig kiengedve volt.  Következett a Little Forgiveness amit egy másik előadóval énekel, de most nem volt itt, ezért egyedül énekelte.

Ez volt az egyik legszebb szám, így az egész nézőtér csendben dúdolta a dalt. Molly pedig mosolyogva figyelte a tömeget.
Jött egy pörgősebb szám, a This Party.

Molly mozgása egyre jobb lett, ahogy beleélte magát. Ismét közelebb ment a nézőihez és végigpásztázott rajtuk. Aztán meglátott valakit és hatalmas vigyor húzódott végig a száján. A nézők között egy szőke srác integetett neki, látszólag ismerték egymást. A koncert folytatódott és már véget is ért a szám.
Molly megköszönte a részvételt a nézőinek és bejelentette az utolsó számot a Mirage-t.

Mindenki hatalmas kiáltással jelezte, hogy szeretnék már hallani. A lány a mikrofon állvány mögé állt és elkezdte énekelni, majd a szám közepe felé körbejárta a színpadot a nézők előtt. Majd beértünk a színpad közepére és Molly felállt az összekulcsolt kezünkbe és feldobtuk majd ismét a kezünkbe érkezett, csak már ülve.
Hirtelen felállt megfogtuk egymás kezét és meghajoltunk. Hatalmas tapsvihar közepette a saját lélegzetvételem sem hallottam, ami most igen szapora volt a fáradtságtól. Ismét meghajoltunk aztán mi, táncosok lementünk a színpadról és Molly elköszönt, majd ő is üdvrivalgás közepette távozott.

5 megjegyzés:

  1. Szia :D
    Először kérdeznék valamit .. a Why am i crying mért nem volt benne? Gondolom szándékosan nem tetted be.. azért mert az szerinted is a szakításukról szól?
    És ki a szőke srác? csak nem Danny? :D
    Tetszett nagyon ahogyan leírtad a koncertet...jajj de szeretnék egyen egyszer én is részt venni *-*
    Azt hittem Jane mérgesebb lesz, de nem tartott sokáig, viszont van egy olyan érzésem hogy Eric nem ússza meg ezt ilyen könnyen..ha nem is most de még ennek lesz következménye! De Eric "Ti vagytok a TEAM Sandén" mondata annyira tetszett :D Olyan jól hangzik :D Be kéne ajánlani Mollynak XD
    Tetszett nagyon, várom a kövit!-ja és hozzá teszem ami a cím alatt van kép, a kedvencem ;)-
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
  2. Sziaaa :)
    Most nem késtem ;) Vagyis nem sokat!
    Nekem is feltűnt hogy a Why Am I Crying kimaradt a listából, ez véletlen vagy szándékos?
    A kocsiban Jane jól tette hogy nem szólt Erichez mert csak veszekedés lett volna belőle az meg senkinek sem hiányzik, és azért meg neked dicséret de hatalmas, hogy ilyen jól levezényelted ezt a koncertet :D Nagyon tetszett!
    Eric édes volt amikor bíztatta őket!a TEAM SANDÉN beszólásán baromi nagyot nevettem de nagyon nagyon nagyon tetszett :D
    És ki volt az akinek így megörült Molly? O.O Ez kérdés maradt ;)
    Nem tudom Eric meddig bírja elviselni Colint, de egyet remélek, nem lesz szemét és nem csalja meg Mollyt hanem megbeszéli vele hogy mi van! Ebben bízom!
    Ui.: Ma van Molly 20. születésnapja! Nagyon boldog és sikeres életet kívánok neki! Boldog szülinapot Molly :) !
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  3. Szia! megérkeztem bocsi de ahogy mondtam nyaraltam :D
    Háát igen nem csalódtam bár egy dolgot nagyon hiányoltam amit remélem a kövi részbe megkapunk egy Eric/Jane beszélgetést mivel látom Jane kicsit megbánta ahogy beszélt Eric-el ami szerintem teljesen jogos volt :D na de meglásssssssuk xDKíváncsi vagyok többieknek mikor esik le ami Kevinek is :O szóval kíváncsian várom a folytatást :D bocsi csak ennyi telik mivel ma értem haza hulla vagyok -.-" sok puszii

    VálaszTörlés
  4. Szia :)
    Nagyon jól írsz, izgalmasak, dinamikusak a fejezetek, és mindig hagysz valamit, amin lehet törni a buksit, pl. hogy ki a szőke srác. Szóval kíváncsian várom a következő részt. Szép napot. Timi voltam :D

    VálaszTörlés
  5. @Jenni: Felelve az első kérdésedre, tényleg nem volt benne.:) Mondjuk igen, elég szakítós hangvétele van, de szándékaim szerint nem azért maradt ki.:)
    A srác kilétére a következő részben fény derül.;)
    Köszönöm.:) A koncertet igyekeztem minél élvezhetőbbre leírni.:)
    Majd meglátjuk minek lesz következménye és minek nem.;)
    A TEAM Sandén beszólást minden képen bele akartam írni, mert nekem is iszonyatosan megtetszett :P Tényleg jól hangzik, akkor majd beszélünk Mollyval.:) Tényleg iszonyatosan jó kép, nekem is tetszik.

    @Roxiii: Nem lényeg a késés, örülök, hogy itt vagy.:)
    Neked is csak azt tudom mondani a dalról mint Jenninek.
    Köszi, ez jól esett hogy külön megköszönted. Örülök ha tetszett.:) TEAM Sandén - gondoltam, hogy tetszeni fog mindenkinek :P
    Igen...majd a következő részben megtudod ki a szőke srác.:)
    Kedves tőled, hogy így aggódsz, de nyugalom.:)
    Mollynak pedig szerintem remek szülinapja volt.:)

    @Dórii: Semmi gond! :) Hamarosan én is megyek majd, remélem nem fogtok haragudni.;)
    Nem ígérem meg, hogy a következő részben, de majd lesz beszélgetés.:)
    Szerintem Kevit összekevered Alex-el :D Mindkettő Eric táncosa.:)

    @Timi: Üdvözöllek az olvasók között, mindig örülök az új arcoknak:) Köszönöm a bókot:D♥ Neked is szép napokat.;)

    VálaszTörlés